“ON JE DEBIL KLASIČNI!” Dalilina drugarica OSULA PALJBU po Filipu Caru, pa udarila i na njegovog OCA

 “ON JE DEBIL KLASIČNI!” Dalilina drugarica OSULA PALJBU po Filipu Caru, pa udarila i na njegovog OCA

Foto: pink TV printscreen

Sanja Grujić šokirala je sve kada je posle žurke u “Zadruzi” završila u krevetu Filipa Cara, sa kojim je u cik zore imala žestoki seks, o čemu je bilo reči i u emisiji “Pitam za druga”, u kojoj je gostovala Ljuba Pantović.

Ona nije štedela reči o novom ljubavnom paru.

Foto: Instagram printscreen

Meni je ta Sanja zanimljiva ovako, ali mislim da ima neki problem sa samom sobom jer se njen fizički izgled ne uklapa sa mentalnim sklopom… Ili ona želi da bude nešto drugo, a ne ono što je stvarno, ili ima neki problem. Tako je gledam. Ona nije glupa, lepo i zanimljivo priča, ume lepo i zanimljivo da objasni šta je mislila, ali se predstavlja skroz drugačije, bez ljutnje – ja se oblačim provokativno, a ona isključivo vulgarno i degutantno – rekla je Ljuba, a potom nastavila:

Što se tiče ovog što je uradila, dobro je i izdržala, jer po njenom izgledu, oblačenju i nekim stvarima drugim koje su druge osobe govorile u vašoj emisiji, kao i Lili, koja je navela da je i Sanja jedna od tih “kraljica noći”… Ako je stvarno to, top je što je izdržala sedam-osam meseci da ne pokaže šta je. Mislim da treba da ode na par razgovora sa stručnim osobama, da odluči šta želi da bude, jer definitivno ima materijal da napravi nešto kvalitetnije, ima kapacitet da nešto nauči i ispravi. Ovo sa Carem joj nije trebalo.

Poznato je da o Caru nema lepo mišljenje, što je potvrdila i u svom najnovijem izlaganju.

  • Za mene je on jedan šištavi balvan, debil klasični, nek se ljuti ko hoće. Iskreno sam razočarana komentarima njegovog oca, koji je rekao:”Je l’ ti kuva, pere, dobra je u krevetu? Ako nije, šutni”, a je l’ on isto tako sa svojom ženom? Je l’ njegova gospođa služi za pranje, čišćenje i seks?! Sad vidim odakle vaspitanje Filipu, verovatno je otac prevagnuo sa tim šatro mačo stvarima – zaključila je Ljuba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *