ON JE ANU VOLŠ POSLEDNJI VIDEO ŽIVU! Otkriveni svi detalji KOBNOG DANA, evo šta je Brajan sve radio NAKON ZLOČINA

 ON JE ANU VOLŠ POSLEDNJI VIDEO ŽIVU! Otkriveni svi detalji KOBNOG DANA, evo šta je Brajan sve radio NAKON ZLOČINA

Foto: Youtube/Printscreen /WCVB Channel 5 Boston/Twitter/@boston25

Brajan Volš (48) osumnjičen da je ubio svoju suprugu Anu Volš (39) u Masačusetsu, danas je ponovo izašao pred sud gde se suočava sa optužbama tužilaštva za ubistvo Beograđanke.

Volšu su na samom početku pročitana krivična dela koja mu se stavljaju na teret, što je on ispratio odričnim klimanjem glave. On se izjasnio da nije kriv.

Tužilac je istakao da je Brajan rekao istražiteljima da je nestala 1. januara i da je otišla na službeni put, što se ispostavilo kao laž.

– Ana je zaposlena u firmi za nekretnine, a prošle godine je pitana da pređe da radi u Vašington. Oni su prodali kuću, a iznajmili novu u Kohasetu.

Prema rečima tužioca, u decembru 2022. Brajan Volš je sumnjao da Ana Volš ima aferu, a posećivao je Instagram profil Aninog prijatelja.

– On je pomoću majke unajmio privatnog detektiva, a zatim je preko ajpeda sina pretraživao u kojoj zemlji je najbolje da se razvede. Ona se pripremala da ga ostavi i odvede decu sa sobom – naveo je tužilac i dodao da se sumnja da je 31. decembra Ana otišla da uradi nokte, da je došao porodični prijatelj, da su deca spavala a Brajan je pripremao večeru. U jednom momentu jedno dete je sišlo, razgovaralo sa njima i otišlo da spava – navodi tužilac.

Kako objašnjava, njihov porodični prijatelj je oko 1 ujutru otišao i to je bio poslednji put da je neko video Anu živu.

Uznemirujuće pretrage na telefonu

Tužilac je zatim ponovio jezive pretrage koje je Brajan Volš guglao tokom te kobne večeri.

– Kako se otarasiti tela – naveo je tužilac kao jedan od primera.

On je potom naveo da je bebisiterka otišla kući, po nalogu Brajana.

On joj je rekao da je on izgubio telefon, kao i da je Ana otišla na službeni put. Tužilac je istakao da su nadzorne kamere uočile Brajana Volša na više lokacija, kao i da je kupovao hemijska sredstva, radna odela i čizme.

– Brajanova majka je rekla da je on došao kod nje dan kasnije i rekao je da je Ana otišla u Vašington. Dok su deca bila sa bebisiterkom, na ajpedu sina je pretraživano “Kako amonijak utiče na telo” i još niz uznemirujućih pretraga. Bebisiterka je bila u kući tokom cele nedelje i primetila je da su neke stvari i nameštaj pomerani – naveo je tužilac.

Tužilac je naveo da je pretresano Brajanovo vozilo, a u podrumu je pronađen nož sa tragovima krvi. Devetog januara su pregledani svi kontejneri koje je koristo Brajan, ali su oni ispražnjeni i odvezeni na smetlište.

Tamo su pronađeni ključevi, sat koji liči na Anin, Hunter čizme, Prada torba i crni kaput. Pronađena je i Guči ogrlica, koja liči na ogrlicu koju ima Ana Volš.

Bizarna odbrana Brajana Volša

Advokatica Brajana Volša je rekla da nema motiva, da telo nije pronađeno i da odrasla osoba može da nestane.

– Brajan je znao da je njegova majka unajmila privatnog detektiva. Rekao je mami da je luda, da je Ana dobra devojka i da nije u pravu – rekla je advokatica.

Foto: Youtube/Printscreen /WCVB Channel 5 Boston

Advokatica je postavila i upitnost rezultata pronađenih DNK tragova, kao i da su pronađeni DNK tragovi drugih osoba.

Konkretno u podrumu je osim Aninog, pronađen DNK druge osobe koja nije Brajan, rekla je ona. Potvrdila je da je Brajan Volš kupovao hemijska sredstva.

Advokatica tvrdila da je Ana loša majka

Advokatica je rekla da ne postoji dokaz da je Brajan ubio Anu zbog finansijske koristi, to jest životnog osiguranja, kako je tužilaštvo navelo.

– On ima tri mala sina, on brine o njima, bio je primarni staratelj. Kupovao im je odeću, vodio na plažu, bio je primarni staratelj. Ana je mnogo radila, preselila se u Vašington zbog posla, dolazila je samo vikendima kada je mogla, nije bila toliko vremena sa decom.

Advokatica je ponudila kauciju u vrednosti od 250 000 dolara, ali je ona odbijena.

Brajan Volš je ostao u pritvoru. Sledeće ročište je zakazano za 23. avgust.

Optužnice

Podsetimo, okružni tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi objavio je 30. marta tri optužnice protiv Brajana: za ubistvo njegove žene, za dovođenje policijske istrage u zabludu/ometanje pravde i za nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Volš se izjasnio da nije kriv po optužbi za ubistvo na suđenju u Okružnom sudu Kvinsi, u januaru.

Podsetimo, tužioci su naveli da je Volš ubio svoju ženu, Anu Volš u njihovoj kući u Kohasetu na Novu godinu. Tri mala sina su navodno u to vreme bila kod kuće. Istražitelji sumnjaju da je Brajan uništio telo supruge i da su njeni ostaci možda spaljeni u objektu za smeće.

Sve vesti o Ani Volš pročitajte OVDE