Omnija započela RASKRINKAVANJE Bebice – “Za njega tek sad POČINJE rijaliti”, ostao ŠOKIRAN izjavom

 Omnija započela RASKRINKAVANJE Bebice – “Za njega tek sad POČINJE rijaliti”, ostao ŠOKIRAN izjavom

U toku emisije “Pitanja gledalaca” voditeljka Maša Mihailović, postavljala je pitanja učesnicima Elite, a oni su bez i najmanje problema iskreno odgovarali na njih. 

Voditeljka je postavila pitanje Žani Omniji koja je razotkrila svoje viđenje Nenadovog odnosa sa Teodorom, ali i Miljanom. 

 – Da li misliš da je Bebica smuvao Teodoru, a Zola Slađu iz osvete Miljani Kulić? – glasilo je pitanje.

– Mislim da su i Slađa i Teodora samo inat. Da, dopadaju im se fizički ali njihov mentalni sklop im nije interesantan. Ja sam bila sa Bebicom i Miljanom prošle sezone i samo oni znaju zašto su to uradili nakon svega. Videćemo do kraja da li je to prava emocija ili inat Miljani, prošle sezone je isto govorio da ne se neće miriti pa jesu. Bebica je nju voleo ali i ona njega, a da li će se on sada zaljubitu u Teodoru, mislim da neće. Bebica mi je priznao da za njega tek sada počinje rijaliti i mislim da je i Teodora deo te priče – rekla je Žana.

Žana Omnija

– To sam rekao i odnosilo se na Bojanu i Predsednika. Žanino mišljenje za mene i Miljanju…ona uvek imao iskrivljen neki stav. Ona je postala tumač mentalnih sklopova. Meni Teodora nije inat, zaljubio sam se i osećam kao da sam sto godina sa njom – rekao je Bebica.

Nenad Macanović Bebica

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku: