“OLOŠ, NE MOŽE DA DOĐE NA SAHRANU!” Saša Vidić pre smrti zapečatio svoj i Cecin odnos ovim postupkom!

 “OLOŠ, NE MOŽE DA DOĐE NA SAHRANU!” Saša Vidić pre smrti zapečatio svoj i Cecin odnos ovim postupkom!

Foto: Srbija Danas/Youtube Printscreen/Grand online

Iznenadna smrt modnog kreatora i stiliste Saše Vidića, koji je preminuo danas u KBC Bežanijska kosa u 52. godini, ostavila je domaću javnost potpuno nemu. 

Mnoge javne ličnosti sa kojima je Vidić sarađivao i privatno se družio, oglasile su se ovim tužnim povodom, ali među njima još uvek nema njegove velike bivše prijateljice Svetlane Ražnatović Cece.

Poznato je da su Saša i Ceca bili nerazdvojni punih 16 godina, a prijateljstvo je odjednom puklo. Pevačica nikada nije htela javno da govori o bivšem prijatelju i razlogu kraha prijateljstva, dok je Vidić odlučio da žestoko udari na Ražnatovićevu i otkrije sve pikanterije iz njihovog odnosa. 

Ceca Ražnatović, saša Vidić
Foto: e-stock

U svojim obraćanjima ovim povodom pokojni kreator je bio vrlo surov, a mnogi i danas pamte izjavu koja je izazvala pravi skandal, kada pokojni sin preminule Marine Tucaković, Milan Laća Radulović zabranio folk divi da dođe na sahranu njegove majke, sa kojom je Ceca bila bliska prijateljica i saradnica. 

– Ma, koliki ološ moraš da budeš da te čak i sa sahrane oteraju. Damir Handanović je morao Laći da vrati pare. I to 50.000 evra. Ceca je uzimala pesme, nije plaćala. Damir je uzimao tekstove od Marine kad je već bila bolesna i prodavao trećerazrednim pevačicama sa pričom da im je sve to Marina napisala. Te pare je uzimao za sebe. Ali su morali da vrate – rekao je tada Saša za “Svet”.

saša vidić
Foto: Youtube Printscreen/HYPE TV