OKUPANI SUZAMA, NEMO ZAGRLJENI: Najemotivniji trenutak Anđele Đuričić i Moke Slavnića – plašim se izgubiće je

 OKUPANI SUZAMA, NEMO ZAGRLJENI: Najemotivniji trenutak Anđele Đuričić i Moke Slavnića – plašim se izgubiće je

Foto: Youtube printscreen/ HYPE TV

Najdirljiviji momenat do sada…

Zoran Moka Slavnić, gostovao je na jednoj televiziji sa svojim sinom Zvezdanom Slavnićem i njegovom izabranicom Anđelom Đuričić i tom prilikom se u razgovoru sa voditeljima dotakao mnogih tema.

Moka je govorio kako Ana nije bila pravi izbor za Zvezdana, te istakao koliko je srećan što je njegov sin baš odabrao Anđelu za devojku. Dok je govorio na ovu temu, emocije su bile toliko jake da se rasplakao usred emisije.

Moka Slavnić
Foto: Youtube printscreen/ HYPE TV

– Moram da kažem da nikada nisam video nekoga ko je takav borac za ljubav poput Anđele – rekao je Moka Slavnić, a potom zaplakao.

Dirnuta i ganuta ovim prizorom, Anđela je ustala i zagrlila Moku koji je ronio suze, te su tako nekoliko sekundi stajali zagrljeni i uplakani.

– Vi kada plačete dok pričate o Anđeli, suze imaju jako veliku težinu. Ali čini mi se da su te suze, jer se plašite da Vaš sin neće uspeti da je zadrži i da će otići – rekla je voditeljka.

– Ne, ja sam toliko emotivan. Ja ću uvek biti tu za mog sina i ja mu želim samo najbolje. Siguran sam u njihovu ljubav! Voleo bih da ostanu zajedno – rekao je Zoran Moka Slavnić.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.