OKO VRATA 200.000 EVRA! Devito o ljubavnom životu nakon gej afere, pa poručio naciji: “Psovke u našim pesmama ne utiču na mlade!”

 OKO VRATA 200.000 EVRA! Devito o ljubavnom životu nakon gej afere, pa poručio naciji: “Psovke u našim pesmama ne utiču na mlade!”

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Ovim albumom je zasigurno uspeo da prodrma mlađe generacije i potencijalno zapali ovo leto!

Popularni trep izvođač Devito Anonimo, u jednom prestoničkom hotelu, upriličio je promociju svog novog albuma koji nosi naziv “Plava krv” kojoj je prisustvovala i naša ekipa portala SrbijaDanas. Ovaj album je po mnogo čemu poseban za njega, a naročito zbog činjenice da je na istom okupio mnoštvo svojih kolega, sa kojima je ostvario žanrovski raznolike kolaboracije. 

Pomenuti album broji ni manje ni više – 24 numere, a već je stigao da ovaj projekat zaokruži i upotpuni vizualizacijom za svaku od njih. Na plavom tepihu koji je sam organizovao, pojavilo se mnogo poznatih lica iz sveta šou biznisa, među kojima su Nući, Vojaž, muzički sastav Crni Cerak, Nikolija, Relja Popović, Sloba Radanović ali i mnoga druga lica mahom iz branše influensera.

Devito je uspeo da privuče ogromnu pažnju medija, ali i njegove publike novim albumom, u toj meri da pesme već broje stotine hiljada pregleda i da se već uveliko korisnici socijalnih mreža snimaju uz taktove istih.

Među prvim numerama koje su se izdvojile su svakako one snimljenje sa popularnim duo sastavom iz Bosne i Hercegovine, Jalom Bratom i Bubom Korelije “Vajbuje“, sa megapopularnim rep sastavom Crni Cerak “Rolex“, Vojažem “Garava“, sa Breskvicom “Tu tu tu“, ali i mnoge mnoge druge.

Devito
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Za medije je bio, kako sam kaže prilično nespretan, jer do sada nije imao bližih susreta sa sedmom silom, ali je rado odgovarao na pitanja novinara i kalio se.

– Mislim da je bilo pravo vreme da se izda album. Razumem situaciju, pogođen sam, bilo mi je loše, album je trebalo da izađe pre 20 dana, ali sam pomerio to sve – rekao je najpre muzičar povodom nemilih događaja u Mladenovcu i školi na Vračaru, a onda se osvrnuo na medije s kojima do večeras gotovo da nije imao saradnju.

– Ja se izvinjavam, meni je neprijatno. Nikad nisam bio pred ovoliko novinara. Hteo sam da napravimo nešto drugačije i posebno za Balkan – rekao je Devito pred novinarima, te se povela priča o njegovom identitetu, s obzirom na to da uvek nosi masku.

– Možda znate kakvo je moje pravo lice, ali ne znate da sam to ja. Masku planiram da skinem samo posle promocije, kad legnem u krevet – nasmejao se on, pa započeo i o svom muzičkom biznisu priču.

Ono što možda mnogi nisu znali, jeste da je ovaj trep izvođač u dugoj vezi i da je veren.

 Mislim da mi pesme pomažu da se izrazim možda kako volim, ali privatno se ne izražavam tako. Veren sam, imam svoju drugu polovinu.

Devito
Foto: Srbija Danas

Takođe osvrnuo se i na priče o uticaju muzike na omladinu, što je sve aktuelnija tema našeg društva.

– Ne mislim da trep muzika utiče loše na omladinu, ona ima za cilj samo zabavu, kao film ili pozorište. Mi mozda psujemo u pesmama, ali to je sleng, ne mislim da ima neko značenje. Ja pesmama hoću da motivišem ljude da veruju u sebe i da mogu da postignu neki cilj. Ako na nekog nešto loše utiče, to je individualno – rekao je treper.

Ono što je privuklo veliku pažnju okupljenih medija, jeste skupocena ogrlica koja je simbolična – dijamantska fantomka, koja je koštala neverovatnih 200.000 evra, a napravljena je u inostranstvu, posebno za njega.