“OKEJ, KRAJ!” Karleuša i Ceca sa sve neon kosom u “duetu” – Snimak je viralan, objavila ga JK LIČNO!

 “OKEJ, KRAJ!” Karleuša i Ceca sa sve neon kosom u “duetu” – Snimak je viralan, objavila ga JK LIČNO!

Foto: e-stock

Jelena Karleuša je pre nekoliko dana organizovala svečanu promociju dvoja nova dva albuma “Alfa” i “Omega”, na kojoj je okupila domaće medije. Jelena je tom prilikom otvoreno govorila pred kamerama našeg portala, a kako je naša sagovornica poznata kao žena bez dlake na jeziku, Karleuša je progovorila na različite teme. 

Domaća javnost ne prestaje da sluša i komentariše Jelenine nove pesme, a evidentno je da se albumi drastično razlikuju. Nekoliko pesama izdvojilo čim su albumi objavljeni, a jedna od njih je svakako numera “Karli bič”, inače jedina pesma sa novog albuma za koju je snimljen i spot. 

Karleušini verni fanovi, mlađa publika, ali i kolege širom regiona i svetske zvezde, potpuno su zaluđene ovom pesmom, koja trenutno na Jutjubu ima preko 3 miliona pregleda. 

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

Ipak, pojedinci su otišli malo dalje, pa su uz pomoć veštačke inteligencije napravili ovu numeru u izvođenju Jelenine ljute rivalke Svetlane Ražnatović Cece! Poznato je da su Karleuša i Ceca već godinama na ratnoj nozi, a više niko ne može sa sigurnošću da tvrdi koliko puta su se srele na sudu tužeći jedna drugu za povredu ugleda i časti i drugo. 

Jelena Karleuša, Svetlana Ražnatović Ceca
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Međutim, Jelena očigledno nema ništa protiv ovakve šale, budući da je i sama na svom Instagram storiju objavila snimak na kojem Ceca ima neon zelenu kosu i peva njenu pesmu “Karli bič”.

– Okej, kraj – napisala je Karleuša uz emotikone koji plaču od smeha, a ispod se može videti JK Ceca AI cover ( AI – artificial intelligence/veštačka inteligencija prim. aut.)