Ognjen Amidžić pokazao intimno rublje nove devojke usred emisije – Da nosi kod kuće, ne u javnost

 Ognjen Amidžić pokazao intimno rublje nove devojke usred emisije – Da nosi kod kuće, ne u javnost

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je stupio u vezu sa koleginicom i voditeljkom Minom Naumović koja je 17 godina mlađa od njega.

On je potvrdio vezu sa Minom, ali nije nikada otkrivao detalje iz njihove veze. Ipak, sada kada se zna za njihovu romansu, voditelj se našalio u svojoj emisiji kada je bila reč o Mini.

Ognjen Amidžić

Starleta Tijana Ajfon poklonila je Ognjenovoj devojci izazovni kupaći kostim, a Amidžić je odmah otvorio kesu kako bi video o čemu se radi.

– Mina može da proba posle. Zanima me šta je Mina dobila, da li sme da nosi – govorio je Ognjen dok je otvarao poklon, a kada je video kakav je kostim, nasmejao je sve u studiju izjavom:

Amidžić i Mina

– Jako je lep. Može da nosi, ali kod kuće. Da ne izlazi baš u javnost i da se slika za Instagram – rekao je Ognjen.

Podsetimo, kao bomba odjeknula je vest da je Ognjen Amidžić smuvao atraktivnu brinetu. Mina većinu vremena provodi u Ognjenovom luksuznom dupleksu na Dorćolu, spekuliše se da se već uselila kod njega, a par izbegava restorane po Beogradu kako se ne bi sretali s radoznalim pogledima, ali zato vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonima.