OGLASIO SE ZOLA POVODOM ROĐENJA DETETA: U stanju šoka rekao šta će HITNO da preduzme – čuo se sa Inom!

 OGLASIO SE ZOLA POVODOM ROĐENJA DETETA: U stanju šoka rekao šta će HITNO da preduzme – čuo se sa Inom!

Foto: Srbija Danas

Svi su ovo čekali sa nestrpljenjem!

Nakon što je danas odjeknula vest kako se Ina Rajzinger porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala zanimljivo ime – Kajli (Kylie), svi su sa nestrpljenjem čekali da se oglasi i Lazar Čolić Zola, za kog se sumnja da je otac deteta. Sada je publika dočekala i to.

Zola se uključio kasno sinoć u emisiju “Narod pita” koju je vodio Darko Tanasijević, čiji su gosti bili Super Cveta, Lepi Mića i Nenad Lazić Neca, te otkio kakav je njegov stav po ovom pitanju.

Narod pita
Foto: Srbija Danas

Voditelj je prekinuo program kada je na ekranu svog mobilnog telefona video poruku dobro poznatog imena, preciznije, poruku od Zole.

– Sutra ću u “Narod pita” da pričam o svemu. čuli smo se Ina i ja, pa neka gledaju Pink svi sutra, tako da ćemo premijerno da kažemo sve na Pinku – pročitao je Darko Zolinu poruku i izazvao nestrpljenje gledalaca, a reklo bi se da je zadrugar bio u stanju šoka.

Dakle, Zola će večeras gostovati u emisiji “Narod pita”, a svi jedva čekaju da čuju njegov komentar, obzirom da je i dan-danas misterija da li je on zapravo otac deteta Ine Rajzinger.

Lazar Čolić Zola
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Sudeći prema aktuelnosti ove teme, biće to jedna od najgledanijih emisija koja će prikovati svakog fana “Zadruge” za male ekrane i dugo se prepričavati.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.