OGLASIO SE MUP O TUČI DELIJA I GROBARA: “Zatekli smo određeni broj lica”

 OGLASIO SE MUP O TUČI DELIJA I GROBARA: “Zatekli smo određeni broj lica”

Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, povodom tuče više osoba sinoć u Gandijevoj ulici u Novom Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, preduzimaju sve mere i radnje na rasvetljavanju okolnosti ovog događaja, saopštila je PU Beograd.

– Na prostoru Novog Beograda u Gandijevoj ulici nešto pre ponoći, prijavljena je tuča više lica. Odmah po dobijanju informacija na mesto događaja upućeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica, koji su zatekli  određeni broj lica, prema kojima se preduzimaju mere – rekao je Ivan Cvijović, pomoćnik načelnika PU za grad Beograd.

– Jedna osoba sa teškim telesnim povredama opasnim  po život prevezena je u zdravstvenu ustanovu, dok je za druga lica dijagnostika u toku – rekao je Cvijović.

On je naveo da je o događaju odmah obavešteno Više javno tužilaštvo i u saradnji sa njim se preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti.

Cvijović je rekao da je istraga u toku i da su u pitanju mlađa lica, kao i da je ovom prilikom oštećeno nekoliko vozila.

– Budite uvereni da će Policijska uprava za grad Beograd i Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u rasvetljavanju ovog događaja – naveo je Cvijović.