OGLASILI SE IZ ZVEZDE: Poznato kad PADA ODLUKA o sudbini Miloša Milojevića!

 OGLASILI SE IZ ZVEZDE: Poznato kad PADA ODLUKA o sudbini Miloša Milojevića!

Danas je kao grom iz vedra neba lansirana informacija da Crvena zvezda dobija novog trenera. Izraelci su plasirali informaciju da će trener Makabija iz Haife Barak Bahar preuzeti crveno-bele, koji su se po tom pitanju i oglasili…

Naime, izraelski “One”, jako dobro upućen u dešavanja u Makabiju, eksluzivno je objavio fotografije sa lica pregovora između Bahara i funkcionera Zvezde Mitra Mrkele, Marka Marina i Marka Petrovića.

Takođe, isti izvor navodi da je stručnjak koji je prošlog leta baš preko Zvezde otišao u Ligu šampiona sa Makabijem, načelo sve dogovorio sa prvakom Srbije! To znači da će i drugu godinu zaredom biti trener u elitnom takmičenju.

Navodi se i da skoro mesec dana traju pregovori izraelskog stručnjaka sa Zvezdom, a da su urodili plodom tako što su čelnici crveno-belih doputovali u Haifu.

Kako prenosi “Sportal”, sa Marakane, nezvanično je rečeno samo sledeće: “Zvezda ima trenera do juna i neće se do tada oglašavati. A u junu ćemo doneti odluku. Do tada smo fokusirani na osvajanje još jedne duple krune“.