OGLASILA SE ZVANIČNA INSTITUCIJA U VEZI SMRTI RADOSAVLJEVIĆA: Isplivala je prava istina – jedna informacija je jako BIZARNA

 OGLASILA SE ZVANIČNA INSTITUCIJA U VEZI SMRTI RADOSAVLJEVIĆA: Isplivala je prava istina – jedna informacija je jako BIZARNA

Tri psa koja su juče na Kosmaju izujedala čoveka koji je nakon toga preminuo bili su vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu, izjavila je Veterini Beograd.

Tri psa koja su juče na Kosmaju izujedala čoveka koji je nakon toga preminuo bili su vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu, izjavila je Veterina Beograd.

Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

Kako je rečeno u Veterini Beograd, tri psa su izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, koje pripada gradskoj opštini Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.

Muškarac je nakon napada ubrzo iskrvario i preminuo na licu mesta, i njegovo telo je odvezeno na obdukciju, a njegova žena je teže povređena, izjavio je MUP.

Kako je rečeno u Veterini Beograd, jedan od pasa je rase staford, jedan je mešanac staforda i pitbula, a treći mešanac nejasnog porekla.

Sva tri psa se nalaze u karantinu Veterine Beograd.

Pojedini beogradski mediji objavili su da je muškarac koji je stradao novinar, medijski analitičar i jedan od osnivača Produkcijske grupe “Mreža” Vladan Radosavljević