OGLASILA SE MAJKA SUVOZAČA FIJATA SMRTI: “Molila sam ga da ne ide sa njim, videla sam da pije”

 OGLASILA SE MAJKA SUVOZAČA FIJATA SMRTI: “Molila sam ga da ne ide sa njim, videla sam da pije”

Foto: Twitter/Printscreen/Pluton45873221

Majka suvozača (40) koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći na auto-putu “Miloš Veliki”, kaže da je njen sin zajedno sa prijateljem  kobnog dana krenuo na svadbu u Ivanjicu, kada su promašili uključenje na autoput.

– Moj sin ni za šta nije kriv. Krenuo je na svadbu sa svojim drugom i slučajno su promašili izlaz na auto-put. Kada je video da je promašio,  vozio je 130 kilometara na sat kako bi što pre stigao da izađe iz kontra-smera – kaže ona.

– Prethodno jesu konzumirali alkohol, ali moj sin nije ni nameravao da vozi. Kada sam videla njegovog prijatelja da pije, molila sam sina da ne ide sa njim baš zbog toga. Međutim nije me poslušao – kaže žena  i dodaje da vozač nije poznavao puteve po Srbiji jer je dugo živeo u Nemačkoj.

– Koliko sam čula, oni su promašili uključenje na auto-put, odnosno ušli su u kontra-smer. Navodno, kada je to vozač video, vozio je 130 kilometara na sat kako bi što pre došao do nekog izlaza sa auto-puta. Ne znam što nije išao zaustavnom trakom, ili pokušao da se okrene. Valjda se uspaničio – kaže ona.Nisu se snimali telefonima

Naglašava kako niko nije snimao nikakve “lajvove”‚ ili bilo šta slično i tvrdi da obojica nisu koristila mobilne telefone prilikom saobraćajne nesreće.

– Moj sin čak ni nema tik-tok. To su gluposti da se snimao telefonom, pa glavu je mogao da izgubi zbog tuđe greške – priča potresena žena.

Prema njenim rečima njih dvojica se čak nisu ni družili intenzivno.

– Moj sin se pre nekoliko nedelja ukočio i pošto je čuo da je ovaj maser, pozvao ga je da mu pomogne. Od tada su se združili i počeli vreme da provode zajedno. Čak mi se i hvalio kako mu je pomogao i oslobodio ga bola – kaže majka suvozača.

Podsetimo, vozač “fijata” je nastradao na auto-putu “Miloš Veliki”, kada se, dok je vozio brzom trakom u kontra-smeru, zakucao u drugi automobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *