ODLUKA RODITELJA ĆE JE SLOMITI: U Anđelinom rodnom mestu svi ogorčeni – isplivali nepoznati detalji iz DETINJSTVA

 ODLUKA RODITELJA ĆE JE SLOMITI: U Anđelinom rodnom mestu svi ogorčeni – isplivali nepoznati detalji iz DETINJSTVA

tv pink printscreen

Anđela Đuričić, zadrugarka koju okrivljuju da je rasturila vezu Zvezdanu Slavniću i Ani Ćurčić, glavna je tema u rodnom Herceg Novom, gde su svi redom iznenađeni i šokirani njenom vezom s bivšim robijašem, s kojem čak želi i da dobije dete.

Kako Kurir Stars piše, prijatelji s kojima je išla u školu ne mogu da veruju da je to ona Anđela s kojom su delili klupu u Srednjoškolskom centru “Ivan Goran Kovačić” na Savini.

– Ovo nije Anđela koju sam ja poznavala. U šoku sam ne samo ja, već svi koji smo je poznavali. Ona je bila povučena. Smerna devojka. Tiha, mirna i čedna. Bila sam iznenađena kada se prvi put pojavila u “Zadruzi”. Ne znam ni kako je stigla do rijalitija. A ovo što je uradila sa starijim muškarcem, još pri tome robijašem, nikako ne mogu da shvatim – rekla je drugarica s kojom je Đuričićeva išla u školu.

Nije ona jedina koja ima isti dojam o Anđeli.

– Anđela je godinu starija od mene, ali sam je poznavala. Ona je bila skroz mirna, čak i stidljiva. Nije pravila nikakve skandale ili probleme. Svi smo, blago je rečeno, šokirani šta je uradila. Ne bih bila u njenoj koži kad se sretne s roditeljima – rekla je još jedna Novljanka koja nije htela da joj otkriju ime.

Anđelini roditelji, kako se ranije pisalo, otkako je njihova ćerka imala odnos pred kamerama sa 22 godine starijim Zvezdanom, od bruke ne mogu da izađu na ulicu. U prodavnici gde njen otac inače često dolazi u kupovinu kažu da od tog skandala više nijednom nije ušao u nju.

– Čoveka više jednostavno ne viđam otkako je mala napravila skandal. Ranije je dolazio često, fin čovek, prijatan i kulturan, plati i ode. Čujem od pojedinih da su ljudi u šoku šta mala radi. Pričaju da je bruka, da se blamira. Narod priča svašta sad. Bogami, da su normalni, ne bi je pustili tamo, kakve jade je napravila – rekao nam je prodavac.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.