ODLUČILA DA LI ĆE ZADRŽATI DETE AKO JE TRUDNA: Ina definitivno PRELOMILA – Rasplakala se zbog OSUDE zadrugara

 ODLUČILA DA LI ĆE ZADRŽATI DETE AKO JE TRUDNA: Ina definitivno PRELOMILA – Rasplakala se zbog OSUDE zadrugara

Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

Kristina Ina Rajzinger objašnjavala je zadrugarima razloge zbog kojih sumnja da je u drugom stanju pa je donela odluku koja je šokirala mnoge. 

– Neću da ulazim u njene odluke. Pričali smo jutros ovako. Obratiću se dušebrižnom narodu, gospodo draga zamislite da vam je ćerka u rijaltiiju sa 18 godina i da je spavala sa dotičnim Zolom koji se ponaša kako se ponaša. Spavala prvu noć sa njim, navodno zatrudnela i njega ne zanima život sa vašom ćerkom. Da li bi je vi podržali i bili srećni baka i deka. Vidi ku*ca, razumevanja? Ti rodi možda bude naučnik, ali to gde narod ima razumevanja, ja nemam. Voleo bih da se vašoj deci desi Zola ili neko sličan na 15 minuta posle tri sata poznanstva. To je divna jedna stvar – rekao je Miki.

– Ako nisi trudna na*ebala si ga – rekao je Ivan.

– Kako može da laže kad je on sam rekao da ju je oplodio – rekla je Maja.

– Ima krvav uložak Milane – rekla je Bakša.

Lazar Čolić Zola
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official


– Ona je imala se*s, ne treba je osuđivati što je došla svesti šta ako je trudna. Normalno je to. Meni je rekla da nije mogla da mu priđe i kaže da ne ispadne da smeta Zoli i Miljani. Ovo nije prva, ni poslednja trudnoća u rijalitiju, biće ih još – rekao je Miki.

– Ona se uplašila, jako se uplašila. Došla je kod mene i rekla mi da ima migrenu i da je boli glava, a tek sutradan mi je rekla o čemu se radi. Rekla mi je da sumnja, nije rekla da je trudna. Stvarno joj nije bilo dobro, nosio sam joj da jede i da pije vodu. Gledam je kao mlađu sestru, a ovog priplodnog bika više nigde neću da vodim – rekao je Boki.

– Ja se ne stidim – rekla je Ina.

– Čestitam mojoj bivšoj ženi rođendan – rekao je Boki

– Smatram da nisi trudna i da ti se dopalo to. Mislim da si ti pustila tu buvu jer ti se on dopada. Ti si rekla da ti je okej da ne budete zajedno, ali da radite određene stvari ako vam se rade. Nema devojka koja sa 18 godina pristaje na to na televiziji. Razumem te, ali si se pogubila u priči kad treba da dobiješ, kad su ti plodni dani, da ti kasni. Mislim da si to uradila kako bi ostala protiv ovog čoveka – rekla je Cveta.

Kristina Ina Rajzinger
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

– Meni se on ne sviđa. Imali smo hiljadu i jedan razgovor da ne želimo da ozvaničimo vezu jer nemamo emociju. Pričali smo o tome – rekla je Ina.

– Hoćeš da kažeš da se nisi smorila što nije pričao sa tobom posle stoga? – pitala je Cveta

– Htela je da pravi Uroša ljubomornim – rekao je Zvezdan.

– Zola je lep i ne bih imala ništa sa njim da mi se fizički ne dopada, ali nemam emocije. Ja bih rodila to dete jer ne bih mogla da živim sa činjenicom da napram drugačije – rekla je Ina i rasplakala se.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.