ODBIJA DA POMISLI NA ULAZAK U “ELITU”: Najveća rijaliti zverka stavila TAČKU – ne postoje te pare i ti uslovi!

 ODBIJA DA POMISLI NA ULAZAK U “ELITU”: Najveća rijaliti zverka stavila TAČKU – ne postoje te pare i ti uslovi!

Foto: Srbija Danas

Ne postoji druga opcija!

Nekadašnji zadrugar i kuvar Milan Janković Čorba je nakon napuštanja “Zadruge” u kojoj je onomad učestvovao, odlučio da se isključi iz rijaliti sveta, te se posvetio ugostiteljstvu.

Upravo ga je tokom prethodne noći na otvaranju novog ugostiteljskog objekta susrela i naša ekipa, ekipa portala SrbijaDanas. Tom prilikom se dotakao ne samo svog privatnog života i odnosa sa sinom koji mu je najveća podrška u svemu što radi, već i najaktuelnije teme. Reč je naravno o “Eliti”.

Čorba
Foto: YouTube Printscreen/Red TV

Sve prisutne je interesovalo da li ćemo imati priliku da gledamo Čorbu ponovo u Beloj kući pred kamerama najgledanije televizije.

Kako ne bismo bili u daljoj nedoumici, bivši zadrugar je odlučio da stavi tačku na sva nagađanja i pomalo razočarao sve fanove odgovorom.

– Rijaliti je velika borba sa životom i sve je oko nas rijaliti, a ljudi biraju gde će ko biti. Ja sam stavio tačku na rijaliti, ali vi kao mediji niste – bio je kratak i jasan Čorba u izjavi za naš portal SrbiajaDanas.

Sada je svima jasno kako Čorba nema nameru da bude deo “Elite” jer sebe ne vidi kao deo tog projekta. Što bi naš narod rekao “ne postoje te pare i ti uslovi“. No, nikad ne treba reći nikad – budućnost je neispisana.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.