OD LJUBAVI DO POREĐENJA SA PSOM: Dalila OBELODANILA razlog RASKIDA sa Lukom – Doživela još jedno PONIŽENJE

 OD LJUBAVI DO POREĐENJA SA PSOM: Dalila OBELODANILA razlog RASKIDA sa Lukom – Doživela još jedno PONIŽENJE

Foto: Srbija Danas

Na iznenađenje domaće javnosti, superfinalistkinja pete sezone “Zadruge” Dalila Dragojević prekinula je svoju emotivnu vezu sa Lukom Nikolićem samo nekoliko dana nakon što su proslavili svoju prvu mesečnicu.

Bivša zadrugarka se nedavno pohvalila da joj je Luka priredio iznenađenje povodom prvih mesec dana njihove emotivne veze – dobila je najnoviji model “ajfona” i luksuzni cvetni aranžman, a činilo se da joj nikada nije bilo lepše. Međutim, samo nekoliko dana kasnije, svako je krenuo svojim putem.

Dalila Dragojević
Foto: Instagram Printscreen/dalila_dragojevic_official


Da nešto nije u redu odmah su posumnjali Dalilini fanovi, koji su primetili da ni ona ni Luka više ne objavljuju zajedničke fotografije, a ubrzo je sve postalo jasno, kada je otkriveno da se više ne prate na Instagramu.

Ubrzo nakon što je obelodanjeno da je, po svemu sudeći, došlo do kraha naizgled idilične emotivne veze, Luka je novom objavom dodatno podigao prašinu na mrežama, budući da su mnogi zaključili da je citat koji je podelio zapravo provokacija na Dalilin račun.

Luka Nikolić
Foto: Instagram Printscreen/lukanikolic22


– Nemoj da te kupim da mi laješ u dvorištu – objavio je Luka na svom profilu. 

Dalila Dragojević nije želela da obelodani pravi razlog raskida sa svojim već sad bivšim emotivnim partnerom Lukom i samo jer kratko poručila:

– Stvarno ne pričam o tome. Ništa o svom privatnom životu ne iznosim za medije kad ne moram – bilo je sve što je želela da kaže za Pink.rs.

Podsećanja radi, Dalila i Luka otpočeli su emotivnu vezu tokom letovanja u Budvi, po završetku pete sezone “Zadruge”. U početku su se krili, međutim sve je obelodanjeno kada ih je slučajno na njenoj rođendanskoj proslavi usnimio Đole Kralj, Dalilin bivši cimer iz Bele kuće. Luka, inače, nije iz “javnog sveta”, međutim u javnosti je poznat kao bivši dečko Mine Vrbaški i Maje Marinković, a spekulisalo se svojevremeno da je bio i sa Aleksandrom Nikolić, što je javno demantovao.