OBRADOVIĆ KAKVOG NIKADA NISMO VIDELI: Neutešan i na ivici suza! “Potrošili smo godinu dana NIZAŠTA!”

 OBRADOVIĆ KAKVOG NIKADA NISMO VIDELI: Neutešan i na ivici suza! “Potrošili smo godinu dana NIZAŠTA!”

PARTIZAN vs BURSA Beograd, 20.04.2022. foto: Nebojsa Parausic / MN press Kosarka, Eurocup, Partizan, Bursa

Košarkaši Partizana doživeli su neočekivani poraz od ekipe Burse i tako završili svoje takmičenje u osmini finala Evrokupa. Na konferenciji za novinare odmah nakon meča, medijima se obratio trener crno-belih Željko Obradović koji je bio vidno utučen ovim porazom a u nekim trenucima je bio i na ivici suza. 

Obradović je najpre u potpunosti preuzeo odgovornost za večerašnji rezultat. 

– Ja preuzimam odgovornost za ovaj poraz i za sve što se dešavalo na terenu. Mogli smo veoma lako da dobijemo utakmicu, ali nismo. Ja sam kriv za to, kao najstariji i najiskuniji. Strašno mi je žao. Žao mi je što smo potrošili godinu dana našeg života ni za šta – istakao je trener Partizana. 

Najtrofejniji evropski trener je potom otkrio i detalj iz svlačionice odmah nakon meča. 

– Ovo je jedan od najtežih poraza u mojoj karijeri. Znamo svi u Partizanu koliko smo svi želeli da napravimo nešto u ovoj sezonu. Ko zna koliko će nas držati ovaj poraz. Ušao sam u svlačionicu i nisam mogao da kažem igračima ni kada ćemo odraditi sledeći trening. Ništa nam drugo ne preostaje nego da nastavimo da treniramo i da se okrenemo ka drugom takmičenju koje imamo.  

Na postavljeno pitanje, da li će ovaj poraz možda uticati na to da na kraju sezone napusti klupu Partizana, slavni Žoc je kao iz topa odgovorio. 

– Ne! Ja sam ovde došao na tri godine. Ako klub nije zadovoljan mojim radom, to se rešava najlakše na svetu. Ja sam srećan u ovom klubu, volim ovde da radim i znam zašto sam došao – zaključio je Obradović. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *