“OBNOVILA SAM UGOVOR!” Drama u GRANDU – ona se vraća u ŽIRI na još jednu sezonu! Imala je sukobe sa Cecom i TEK ĆE!

 “OBNOVILA SAM UGOVOR!” Drama u GRANDU – ona se vraća u ŽIRI na još jednu sezonu! Imala je sukobe sa Cecom i TEK ĆE!

Foto: Srbija Danas

Pevačica Marija Šerifović progovorila je o muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” (čiji je član žirija) i drami koja drma estradu – gde će se emitovati ovogodišnja sezona.

U medijima se pojavila informacija da su pojedine televizijske kuće dale ponudu, na šta je Marija rekla…

 Mi zaposleni jedino znamo pravu istinu, a to je da se još ne zna da li ćemo se emitovati na istoj televiziji ili će doći do neke promene. Drama je još uvek u toku. Bilo je raznih napisa da li će se “Zvezde Granda” snimati ili neće. Ja već znam kada će početi, ali vama to još ne smem da kažem. Jedina je tematika gde ćete nas gledati. Svakako će se to znati jako, jako brzo – napomenula je Šerifovićeva, koja je deo ovog snimka napravila 26. septmebra kada je bio i prvi dan snimanja muzičkog takmičenja. 

 Obnovila sam svoj ugovor sa “Zvezdama Granda” na još jednu godinu, jer znajući svoje planove u budućnosti i obaveze, imam vremena za još tu jednu sezonu. Sad će ljudi reći da ja to uvek kažem, nikad ne znam, ali da, to je istina i tome pregovori i služe – ispričala je ona dodajući da je i novac bitan faktor koji odlučuje.

Inače, podsetimo, Marija je imala sukobe sa Svetlanom Cecom Ražnatović u žiriju.

– Luda si i histerična, urlaš mi, ogluvela sam – rekla je Ceca Mariji jednom prilikom, a to nije jedini put kada su se “peckale” pred kamerama.

Takođe, kada je saopšteno da će na mesto Jelene Karleuše, u žiri “Zvezda Granda” doći Ceca, Šerifovićeva nije krila nezadovoljstvo.

– Radi se o tome da su to dve potpuno različite osobe, možda mi je i dan danas Jelena bliža u smislu vremena koje smo provele zajedno, cirkusa koje smo pravile. Ceca je potpuno drugačija žena, mirna, staložena, ima svoj način funkcionisanja, svoj humor. Jelena mi je bila i drugarica i prijateljica i to je i dan danas, sedela sam sa njom 5 godina u žiriju, sada je došla žena sa kojom ona ima konflikte kakave već ima, takođe, u to ne želim da ulazim. Na početku i na kraju svega toga sve je to šoubiznis i naš posao, nema potrebe da postoje konflikti bilo kakve vrste – rekla je tada Marija, a na svom Jutjub kanalu objavila je video “Best of Karla”, gde je pružila podršku Jeci i podelila najbolje trenutke sa njom iz ovog takmičenja.