OBLAK SMRTI OKO MARJANOVIĆA! Jelena ubijena, a onda je redom ostao i bez njih

 OBLAK SMRTI OKO MARJANOVIĆA! Jelena ubijena, a onda je redom ostao i bez njih

Foto: Srbija Danas

Zorica Marjanović (71), majka Zorana Marjanovića koji je optužen da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu, pevačicu Granda, sedma je osoba bliska najpoznatijem udovcu koja je preminula u poslednjih šest godina.

Podsetimo, Jelena Marjanović ubijena je pre šest godina na nasipu u Borči, a njenom suprugu Zoranu zbog ovog zločina sudi se pred Višim sudom u Beogradu.

– Šest meseci nakon Jelenine smrti umrla je Zorica Krsmanović, njena mama. Ona je dugo bila bolesna, ali joj se stanje pogoršalo kada je ostala bez ćerke. Posle ubistva umro je i Zoranov blizak prijatelj, čovek koji je bio uz njega u danima posle zločina – podseća izvor i nastavlja:

– Saša Milošević, jedan od najbližih Zoranovih saradnika i prijatelja, koji je čak napisao i stihove uklesane na Jelenin spomenik, takođe je preminuo posle zločina, a 3. septembra prošle godine izdahnula je i njegova bivša prijateljica Rada Matić, koja mu je nekada bila najveća podrška. Nepunih mesec dana posle Radine smrti, preminuo je otac Vladimir – kaže izvor.

Vladimir Marjanović, kako smo pisali, umro je od posledica srčanog udara.

– Srce mu je otkazalo. Preminuo je u Zemunskoj bolnici. Lekari su se borili, dva puta su uspeli da ga reanimiraju, ali treći put je izgubio bitku – rekao je tada Zoran.

Njegov otac sahranjen je na groblju Zbeg, na kome počiva i pokojna Jelena, a kako je Zoran objasnio, Zorica će sutra biti sahranjena pored supruga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *