OBJAVIO UZNEMIRUJUĆE SLIKE: Poznati TikToker žrtva BRUTALNOG NASILJA – Pretučen i opljačkan, moli za pomoć!

 OBJAVIO UZNEMIRUJUĆE SLIKE: Poznati TikToker žrtva BRUTALNOG NASILJA – Pretučen i opljačkan, moli za pomoć!

Foto: Instagram prinscreen/kristianmedenica

Crnogorski tiktoker, koji se proslavio snimanjem tutorijala za šminkanje, Kristian Medenica, doživeo je strašno nasilje, a o svemu je obavestio svoje pratioce na Instagramu. 

Kristian je podelio svoju sliku na kojoj je pretučen i ima ozbiljne povrede na licu, uz objašnjenje šta se desilo. Kako je naveo, njega su napala i opljačkala trojica mladića. 

– Večeras me je napala grupa momaka, znali su ko sam. Prišli su mi i počeli da me provociraju, a ja nisam neko ko ćuti na bilo šta i ne dam na sebe. Verovatno sam mogao bez svega ovoga da prođem da sam prećutao, ali nisam. Uzeli su mi torbicu sa novčanikom, parama, svim karticama, ličnom i telefon – započeo je TikToker.

Kristian Medenica
Foto: Instagram prinscreen/kristianmedenica

– Uzeo sam telefon od drugarice da vas obavestim i promenim šifre. Ne znam hoće li imati pristup mojim stvarima, ali bilo kakve čudne poruke da znate da nisu od mene. Izvinite, volim vas – napisao je Kristian i dodaje da se ne kaje što nije ćutao na upućene uvrede i provokacije. 

Nešto kasnije, tiktoker se ponovo oglasio i zamolio svoje pratioce za pomoć. 

– Od kad sam počeo sa šminkerskom karijerom pre pet godina, nikad u životu nisam tražio pomoć ni od koga. Šta više, ljudi oko mene su mi odmagali i sputavali me, ali sada sa ponosom mogu da kažem da sam sve sam uradio. Uz vašu podršku naravno na svakom mom videu i tutorijalu. Ali, pitati za pomoć nije sramota. Osim što sam zadobio povrede, uzeli su mi 800 evra, Iphone telefon od 1500 evra, i sva lična dokumenta. Moram da otkažem sve termine, da izvadim ponovo dokumenta, kupim novi telefon, a skoro sam uložio mnogo u premeštanje salona za šminkanje. Ukratko, ako želite i u mogućnosti ste da me podržite u ovom teškom periodu, za sve sam zahvalan – napisao je ovaj mladić i u prilog stavio popularnu platformu za uplaćivanje donacija na račun. 

Kristian Medenica
Foto: Instagram prinscreen/kristianmedenica

Brojni korisnici društvenih mreža su oštro osudili nasilje koje je tiktoker doživeo i pružili mu podršku uz ohrabrujuće reči i deljenje njegovih objava. 

Pročitaj još