OBISTINILE SU SE CRNE SLUTNJE Sve je pronađeno na đubrištu – Brajanu nema spasa?

 OBISTINILE SU SE CRNE SLUTNJE Sve je pronađeno na đubrištu – Brajanu nema spasa?

Foto: Instagram/anawalshe/printscreen CBS Boston/WCVB Channel 5 Boston6

Suđenje za ubistvo Beograđanke Ane Volš nastavlja se danas u Masačusetsu u Americi, a pred sudom će se naći njen suprug Brajan, koji je optužen za zločin. Čini se da tužilaštvo ima jake dokaze protiv Volša, a njegova odbrana će morati da se pomuči u nameri da pojedine sruši.

Brajan Volš susreće se sa teškim optužbama, a tužilaštvo u Americi je u proteklom periodu skupilo jake dokaze koje će optuženi za ubistvo Beograđanke teško osporiti. Neki od ključnih dokaza protiv njega jesu lični predmeti Ane Volš koje su istražitelji pronašli u kesama za đubre, a koji potvrđuju najcrne slutnje – a to je da je Ana Volš ubijena.

Iako njeno telo nije pronađeno, čini se da su istražni organi potpuno sigurni u dokaze kojima raspolažu.

Ključni opus dokaza protiv Volša definitivno su Anine lične stvari od kojih se nije razdvajala. Bila je prepoznatljiva po njima i gotovo da svi njeni prijatelji znaju da su ih je gotovo uvek nosila.

Jedan od njih definitivno je skupoceni lančić. Reč je o ogrlici marke “guči” koja je izuzetno vredna. Gotovo da nema slike na kojoj je Ana Volš ne nosi, te se pretpostavlja da je bila veoma vezama za nju.

Foto: Instagram Printscreen/anawalshe

Vrednost lančića i priveska je na Gučijevom sajtu oko 500 dolara, a on je pronađen na đubrištu.

Takođe, još jedna stvar koja je pronađena u kesama koje je Brajan bacio. Reč je o kartici koja sadrži Anine podatke o vakcinaciji, od kojih se većina Amerikanaca ne odvaja.

Još jedan dokaz o Aninom ubistvu jesu i čizme “hunter” koje su pronađene među smećem. Ana ih je često nosila, a pretpostavlja se da je kobnog dana, kada je ubijena, bila u njima.

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara ove godine i od tada joj je gubi svaki trag. Njen nestanak prijavile su njene kolege, nakon što se nekoliko dana nije pojavljivala na poslu. Ubrzo je ustanovljeno da je Anin suprug Brajan Volš lagao policiju o svom kretanju u danima nestanka supruge.

On je priveden zbog ometanja istrage, a tih dana policija je danonoćno pretraživala kuću Volšovih.

Ubrzo su se obistinile crne slutnje, policija je Volša optužila za ubistvo supruge.

Iako telo nije pronađeno, policija je tokom istrage pronašla brojne dokaze koji ukazuju na to da je Ana Volš ubijena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *