“OBEZBEĐENJE ME JE IZBACILO! TAKSIJEM SAM IŠLA U BOLNICU” Šavija otkrila nove detalje “Kod toaleta me je udario!”

 “OBEZBEĐENJE ME JE IZBACILO! TAKSIJEM SAM IŠLA U BOLNICU” Šavija otkrila nove detalje “Kod toaleta me je udario!”

Starletu Natašu Šaviju je, kako tvrdi, pretukao bivši učesnik “Zadruge” Stefan Karić za kojim policija intenzivno traga.

Međutim, sada su se pojavili novi detaljji koje je ispričala sama Šavija a tiču se incidenta.

 Sve se desilo kod toaleta, gde nije bilo ljudi. Nisam sigurna ni da li je u tom momentu tu u blizini bilo obezbeđenja. Dva puta me je tako jako počupao da su mi otpali pramenovi. Ja ne mogu da opišem koja je to snaga, ne znam da li se tako kači s muškarcima. Čovek mrzi žene, on je negativan prema ženama iako deluje kao cica mica. Pogotovo mrzi lepe žene. Bio je jako pijan. Lupio mi je takvu šamarčinu da mi se zamantalo. Tad je krenuo da izlazi napolje, ne mogu da se setim da li me je bacio na pod ili sam sama pala, htela sam da mu vratim, povukla sam ga za majicu, opet me je počupao i udario pesnicom. Zatvorilo mi se oko, ovo je katastrofa, čekam operaciju, još nisu precizno rekli kada će biti – priča Nataša i dodaje da se nakon toga vratila u salu gde se održavalo veselje.

 Vratila sam se se za sto da bi svi videli šta mi se desilo, ali me je obezbeđenje izbacilo. Bio je tu neki čovek, otpratio me je do taksija, ja sam otišla do bolnice i tada došla je policija – prepričava starleta i dodaje da se loše oseća:

– Loše. Pljujem krv i ide mi iz nosa.

Mnogi u se pitali zašto bi starletu obezbeđenje izbacilo u takvom stanju iz lokala i zašto se uopšte vraćala za sto. Ostaje nam da saznamo i Stefanovu stranu priče.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZABRANJEN NA PINKU – Ekskluzivno Bebica progovorio “Miljana i ja nećemo raskinuti nikada Mariju volim kao majku”

CELA EMISIJA KLIK OVDE