“OBAVILA POSAO I LEGLA KAO DA NIŠTA NIJE BILO!” Čak se i policajcima okrenuo želudac zbog STRAVIČNOG PRIZORA koji su zatekli u kuhinji…

 “OBAVILA POSAO I LEGLA KAO DA NIŠTA NIJE BILO!” Čak se i policajcima okrenuo želudac zbog STRAVIČNOG PRIZORA koji su zatekli u kuhinji…

Foto: Profimedia

Žena sa Floride optužena je da je izbola svog muža 140 puta na smrt uz pomoć noža i satare.

Rikardo Grin (41) ispričao je policiji Palm Springsa da je pronašao svog očuha Melvina Velera (62) izbodenog na smrt u njegovoj kući uveče 11. februara.

Kad je policija stigla, kako prenosi “Njuzvik”, zatekli su Velera na podu u lokvi krvi koja je prekrila više od pola kuhinje.

Tragovi krvi pronađeni su na kuhinjskim elementima i zidovima prostorije kao i na paru noževa i satari u sudoperi.

Kad su pronašli Velerovu ženu Džoan Berk (61), ona je ležala na krevetu u spavaćoj sobi i bila je budna, ali nije reagovala.

Prevezena je u bolnicu u obližnji grad Atlantis, gde je određeno da se proceni njeno stanje.

Kasnije je otkriveno da je Džoan imala posekotine na dlanovima obe ruke, za koje su istražitelji rekli da su uobičajeni za napadače tokom ubadanja, usled gubljenja stiska na dršci noža.

Takođe su zaključili da Veler nije bio umešan u nasilnu borbu i da je pretrpeo više od 140 uboda širom tela. Otkriveno je da je Velerova lobanja bila slomljena nakon što je satarom udaren u potiljak, preneo je WPTV.

U kuhinji je pronađena zavezana plastična kesa u kojoj su bili mobilni telefon i krvava spavaćica. Policija veruje da je telefon pripadao Veleru.

“Njuzvik” navodi da je na Floridi bilo 1.334 ubistava u 2019, poslednjoj godini za koje su dostupni podaci, što je blago povećanje u odnosu na godinu pre kad je ubijeno 1.315 osoba.