Nucci i Voyage KUPILI PENTHAUS Saše Popovića – DIREKTOR Granda progovorio o OGROMNOJ INVESTICIJI

 Nucci i Voyage KUPILI PENTHAUS Saše Popovića – DIREKTOR Granda progovorio o OGROMNOJ INVESTICIJI

Foto:Z,K. Munja

U novom elitnom naselju “Lux 51″ na Bežanijskoj kosi danas je počela prodaja stanova Saše Popovića, a među prvim stanarima upisali su se popularni reperi Mihajlo Veruović, Voyage i Igor Panić, Nucci. 

Tinejdž zvezde pazarile su stan u luksuznom kompleksu, čiji je investiror upravo Popović, a kupovini je posredovala  pevačica Viki Miljković, koja je i ekskluzivni zastupnik ovog luksuznog naselja. 

Foto:Z.K. Munja

– Uvek sam se pitao kada će da dođe ta penzija da ne radim ništa i da odmorim dušu. Međutim, nije  baš tako jednostavno ne raditi ništa i biti penzioner. Zato sam odlučio da uložim ovde u Srbiji, da ovde privređujem. Namestilo mi se kupim plac preko puta kuće, na najlepšem delu našeg naselja. Tako se namestilo da prekoputa moje kuće kupim ovaj divan plac, na najlepšem delu. Bez obzira što sam ja jedan od investitora uzeli smo ovde Suzana i ja dva stana za našu decu, Aleksandru i Danijela. Drago nam je da će biti blizu naše kuće i da ćemo moći pod stare dane da dolazimo i viđamo unuke. – rekao je Saša i dodao:

– Moram i da pohvalim Viki, ona je napravila jednu ozbiljnu firmu za prodaju i opremanje stanova tako da sam siguran da će  i naše opremiti fantastično – u jednom dahu je rekao Popović.

Sreću zbog novi nekretnina nisu krili ni Vojaž i Nući koji su potpuno očekivano svoje poverenje poklonili Popoviću i Violeti.

Foto:Z.K. Munja

 Kupio sam penthaus i već razmišljam da li da uzmem i lokal. Mislim da je ovo jako dobra priča. Viki znam odavno, a Sašu sam danas upoznao. Jako je prizeman i pametan, čak imam osećaj kao da ga znam već dugo –  rekao je Vojaž. 

Osim Vojaža i Nućija, u velelepni objekat će se uskoro useliti i veliki broj javnih ličnosti, među kojima su sportisti i pevači.

Pročitaj još