NOVI ŠOK PO NAPUŠTANJU URGENTNOG: Taki NAPUSTIO emisiju istog momenta kad je u studiju UGLEDAO NJU!

 NOVI ŠOK PO NAPUŠTANJU URGENTNOG: Taki NAPUSTIO emisiju istog momenta kad je u studiju UGLEDAO NJU!

Foto: Tv Red Printscreen

Poslednjih nekoliko dana za Radomira Marinkovića Takija, oca Maje Marinković, bili su izuzetno stresni. Taki je završio u Urgentnom centru, jer mu se nakupljeni stres odrazio na sveukupno zdravlje. 

On je sinoć gostovao u emisiji “Pitam za druga”, gde su ga voditelji neprijatno iznenadili, pa je odlučio da emisiju napusti. 

U studio je ušetala voditeljka Tamara Galijano, koju je Taki tužio zbog opaske koju je iznela u svojoj emisiji, a tiče se njegovog odnosa sa ćerkom Majom. Zapravo, voditeljka je pokušala da se našali, te je izjavila da je Taki imao odnose sa svojom ćerkom, što se njemu naravno nikako nije dopalo, te je odlučio da se obrati sudu. 

Maja-Marinković,-Taki
Foto: Srbija Danas

Kad ju je ugledao u studiju emisije “Pitam za druga”, Taki je kao oparen izleteo iz studija, a sam voditelj ove emisije je izrazio kajanje što ga nisu pripremili za ovo iznenađenje.

– Možda nije trebalo da uradimo ovo ovako na bum. Samo je trebalo da se dogovorimo i da najavimo i Takiju da dolaziš, ne sviđa mi se što je čovek došao direktno iz Urgentnog i onda sada ovo. Ovo je Tamara Galijano, ona je želela da porazgovara s Takijem, jer nije mogla da ga dobije na telefon. Ona je imala jednu opasku. Ti si htela da kažeš da su se svi izmešali – istakao je Panda.

Radomir Marinković Taki, Tamara Galijano
Foto: Tv Red Printscreen

– Ja sam novinar po struci i zalutala sam u ovu priču. To je jedan zabavni format, šarenolike su teme. Mi iznosimo subjektivno svoje mišljenje, šalimo se. Ja nisam znala ko je Maja Kovačević. Onda sam se zbunila, stavila sam sebe u prvo lice. Neću u dubiouzu da idem, ishitreno sam odreagovala. Meni su prvi roditelji zamerili kako sam mogla to da izlupetam. Ja sam došla iz razloga da se izvinim Takiju zbog svega. Ja znam Maju, Takija sam prvi put sad upoznala. Najkomičnije je to što me svi u porodici zovu Taki, Tamara Taki. Mislim da bi mene Maja razumela. Samo sam htela, Taki, da Vam se izvinim, žao mi je što sam tako iskomentarisala, loš je komentar, nije na mestu i krivo mi je zbog toga. Ja znam da je danas moderno doba, sve je danas normalno. On je fantastičan otac. Čuva je otkad je bila beba, samohran otac – pravdala se Tamara.

Uredništvo televizije na kojoj su izrečene sporne reči zbog kojih je Taki rešio da podigne tužbu je u saopštenju za javnost istaklo da najstrože osuđuje neprimerenu insinuaciju voditeljke, te uputilo javno izvinjenje Majinom ocu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pročitaj još