NOVI POTPIS NA MARAKANI: Dete Vojvodine se obavezalo na dvogodišnu vernost Crvenoj zvezdi

 NOVI POTPIS NA MARAKANI: Dete Vojvodine se obavezalo na dvogodišnu vernost Crvenoj zvezdi

Foto: MN Press

FK Crvena zvezda polako sastavlja kockice za tim koji će pokušati da se plasira u Ligu šampiona. Defanzivac Radovan Pankov, produžio je ugovor sa  klubom na još dve godine, odnosno do 2024. godine.

On je u prostorijama stadiona”Rajko Mitić“ u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele, stavio paraf na novi ugovor i tako se obavezao na vernost crveno-belim bojama na još dve godine.

– Produžio sam ugovor sa voljenim klubom na još dve godine. Dobio sam lep vetar u leđa pred novu sezonu. Na meni je da opet opravdam očekivanja. Ovo je veliki korak napred za mene. Drago mi je što ću biti deo kluba još dve godine. Znači mi poverenje kluba. Mislim da sam ga zaslužio onim pruženim na terenu i na treninzima. Očekivao sam ovaj momenat, jer priča traje već neko vreme, ali sad smo i ozvaničili – počeo je Pankov. 

Govorio je iskusni štoper i o ciljevima za predstojeću sezonu, ali i naglasio da ekipa mora podići lestvicu na još jedan viši nivo. 

-Voleo bih da osetim ukus bar još jednom Lige šampiona, ako ne i dva puta. Naravno, preduslov za to su treće i četvrto kolo ove godine, kao i titula naredne sezone, koja bi nam bila šesta u nizu. Moramo još malo da dignemo lestvicu, iako je dižemo svake godine, ali ovom timu i klubu je samo nebo granica.

Radovan Pankov je rođen 5. avgusta 1995. godine u Novom Sadu, a prve fudbalske korake načinio je u Vojvodini. U Crvenu zvezde je stigao na leto 2019. godine i od tada je važan šraf crveno-bele mašinerije.

Dotakao se Pankov i fenomenalne podrške, koja je tokom cele sezone konstantno bila dvanaesti igrač crveno-belim fudbalerima.

-Bilo je divno i ove sezone. Odbranili smo duplu krunu. Navijači su bili fenomenalni, pogotovo u finišu sezone. Dali su nam snagu i vetar u leđa, kada nam je snage u nogama ponestajalo. Teška sezona je za nama. Voleo bih da ih vidim u što većem broju, pogotovo sad, u letnjem periodu kada svima nama to mnogo znači. Mnogo bitan period je pred nama – zaključio je Pankov. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *