NOVI DETALJI UŽASA U ŠIDU: Policajcima tvrdio da mora da popije lek za srce, otišao po pištolj za omamljivanje stoke

 NOVI DETALJI UŽASA U ŠIDU: Policajcima tvrdio da mora da popije lek za srce, otišao po pištolj za omamljivanje stoke

Foto: Srbija Danas

Protiv sedamdesetogodišnjeg muškarca iz Šida koji se sinoć upucao pištoljem za svinje pred policajcima biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u tom mestu zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

On je pod dejstvom alkohola navodno verbalno i fizički napao suprugu i naneo joj lake telesne povrede a kada mu je policija zakucala na vrata u početku nije hteo da sarađuje ali se pomirio sa sudbinom.

– Sedamdesetogodišnjak je nakon što su mu policajci saopštili da će ga privesti u policijsku stanicu rekao da je srčani bolesnik te je pod izgovorom da mora uzeti lekove otišao do ormara iz kog je izvadio pištolj za omamljivanje stoke i pucao sebi u grudi – priča izvor upoznat sa tokom istrage.

Na lice mesta odmah je stigla ekipa Hitne pomoći koja ga je prebacila u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

– Pacijent je primljen jutros oko 3 sata u svesnom stanju i bio je komunikativan i orjentisan. Urađena mu je CT dijagnostika grudnog koša i ustanovljeno je da je dobio povrede u predelu grudne kosti. Transportovan je u Odeljenje grudne hirurgije u Institut za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici – kažu u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Nezvanično se saznaje da je muškarac zadobio teške telesne povrede koje nisu opasne po život i nakon hirurške intervencije nalazi se pod stalnim lekarskim nadzorom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *