NOVI DETALJI SLAVOLJUBOVOG NESTANKA! Skinuo sugrađanku sa vešala, porodica i prijatelji zabrinuti (FOTO)

 NOVI DETALJI SLAVOLJUBOVOG NESTANKA! Skinuo sugrađanku sa vešala, porodica i prijatelji zabrinuti (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen/Mali Zvornik info

Peti dan od nestanka Slavoljuba Filipovića (33) iz Gornje Koviljače nadomak Loznice, njegove komšije i prijatelji otkrivaju nove detalje za koje veruju da su ovog mladića navele na ovakav korak.

Slavoljub je nestao u sredu, a tog dana, kako su naveli njegovi bližnji, ništa nije ukazivalo na ovakav korak. Međutim, jedan njegov prijatelj, ispričao je detalje iz Slavoljubovog života.

Pre oko dve godine, Slavoljub je pronašao obešenu jednu našu sugrađanku. Poznavao ju je, on ju je i skinuo sa vešala. I pre toga je imao malih psihičkih problema, ali se borio, ali od tada se potpuno promenio – navodi drug nestalog mladića.

Takođe, on dodaje da je Slavoljub imao i zdravstvenih problema uoči nestanka.

– Imao je nekih zdravstvenih problema sa genitalijama, baš se uplašio, ali ga je sestra vodila kod lekara i ipak nije bilo strašno. Srećan me je pozvao, dan uoči nestanka, da mi kaže kako je sve dobro i da mora samo da maže neke kreme – navodi drug.

Drug nestalog mladića kaže da je Slavoljub imao težak život od najranijeg detinjstva.

– Oni žive privatno, jedan čovek tu iz sela im je dao kuću na korišćenje, odnosno samo da plaćaju račune. Zbog porodične tragedije u ranoj mladosti nije završio ni srednju školu, nije radio. Mada, u poslednje vreme je počeo mnogo da puši, kao da ga je nešto tištilo – zaključuje  sagovornik.

Rođena sestra nestalog Slavoljuba, ispričala je da je mentalno zdravlje njenog brata posledica genetike.

– Majka, i svi njeni bliži rođaci imali su psihičkih problema. Majka nam je obolela od kancera, a u poslednjim danima, imala je nervne slomove. Slavoljub je bio kraj nje u tim trenucima i sve to gledao. Nakon majčine smrti, sve to je krenulo da se odražava i na njegovu psihu. Kao da je proradila genetika – navodi neutešna Slavica.

Prema njenim rečima, nakon nestanka njenog brata, javila joj se jedna rođaka i ispričala dešavanja od pre par meseci.

– Rekla mi je da je videla mog brata letos i da je rekao da će vrlo brzo da ide u manastir da se zamonaši, da više ne može da izdrži. Meni i ocu to nikada nije rekao, ali je često donosio krstiće i ikonice kući. Bojim se da ne uradi nešto nažao, ali kao sestra sam potpuno sigurna da ne bi naudio sebi. Ne znam, u šoku sam – kroz suze navodi sagovornica.

– Teško mi je da izgovorim, ali od nestanka mog sina u kući fale noževi. Ne znam šta bi mogao da uradi, ali bojim se da ne učini ono najgore. Nikada ništa slično nije uradio, ali verujte mi da se bojim da mu nije došla “žuta minuta” – bojažljivo kaže otac.

Podsetimo, prema rečima ukućana, Slavoljub je visok oko 1.78 centimetara, a u trenutku nestanka na sebi imao zelenu trenerku, crnu duksericu, bele patike. Porodica moli građane da ukoliko prepoznaju nestalu osobu sa slike, obaveste najbližu policijsku stanicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *