NOVI DETALJI O MASAKRU U GRADAČCU: Otkriveno u kakvom su stanju policajac i žena koje je u IZLIVU LUDILA izrešetao ubica Nermin

 NOVI DETALJI O MASAKRU U GRADAČCU: Otkriveno u kakvom su stanju policajac i žena koje je u IZLIVU LUDILA izrešetao ubica Nermin

Foto: Facebook/Printscreen

Žena koju je u Gradačcu teško ranio Nermin Sulejmanović još uvek se nalazi na odeljenju intenzivne nege, ali nije životno ugrožena, saopšteno je Telegrafu iz KBC Tuzla.

Ženska osoba rođena 1969. godine teško je ranjena u Gradačcu, kada je na nju, ali i članove njene porodice pucao Nermin Sulejmanović. Ona se i dalje nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Foto: Instagram/Printscreen/iron_bb24

– Ona se nakon dve operacije još uvek nalazi na odeljenju intenzivne nege. Komunikativna je i samostalno diše, ali je još uvek u teškom stanju i ostaće duži period u bolnici – rekao je za Telegraf.rs PR KBC Tuzla Eldar Šehić.

U istoj bolnici do nedavno se nalazio i policajac koji je takođe ranjen u maskaru, ali je on u međuvremenu pušten na kućno lečenje.

Foto: Facebook

Nermin Sulejmanović je na društvenim mrežama uživo prenosio ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović, koju je ubio naočigled njihove devetomesečne ćerkice.

Nakon ubistva Nizame, Sulejmanović je usmrio Denisa i Đengiza Ondera, oca i sina koje je poznavao od ranije, i ranio je još tri osobe.

Foto: Facebook

Nizama Hećimović je nekoliko dana pre ubistva tražila mere zabrane prilaska za Nermina Sulejmanovića, ali Opšinski sud u Gradačcu je odbio njen zahtev, pravdajući odluku nedostatkom dokaza.

Izvor: Telegraf.rs