NOVA TURA PRLJAVOG VEŠA! Dejan progovorio o svim AFERAMA Dalile Dragojević – Neće više da ćuti (VIDEO)

 NOVA TURA PRLJAVOG VEŠA! Dejan progovorio o svim AFERAMA Dalile Dragojević – Neće više da ćuti (VIDEO)

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditeljka Ivana Šopić postavila je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

  • Zar nije MC Dado bio tvoj drug? – glasilo je pitanje.
  • Nije bio moj drug, ja njega nisam ni video. Našao sam pisma, bila je zaljubljena u njega. To je bilo nedelju dana pre mene. Bila su ljubavna pisma, pisala je ona njemu i slala po nekome – rekao je Dejan.

  • Meni je ovo smešno – dobacila je Dalila.
  • Smešan ti je život. Ona je to pismo poslala, čitale su se poruke. Ja sam posle toga stupio sa njom u vezu, a njoj su stizale poruke, a ona je te poruke ponela kući – nastavio je on.
  • Nemam komentar na ove njegove bljuvotine. Ja ne znam koja je poenta? Meni na poligrafu da se postavi pitanje, ja ne bih znala da kažem koja je poenta. On hoće meni da zagorča život i napravi depresivnu osobu, koja će tražiti njegovu pomoć. On je pričao na početku da samo on može da mi pomogne – pričala je Dragojevićka.

  • Ja sam pričao na početku, gospode Bože. Rekao sam da će me biti sramota da gledam svoje klipove. Laprdao, sad kad se setim sramota me je. Kad se sa ove tačke gledišta vratim i gledam, Bože ti pomozi… Mene da su pitali za Tihomira, ja bih pričao za Tihomira. Sad vidim da mu je dala povod. Upoznao sam momka, neću da mu spominjem ime, ali zna ga Karić sigurno. Završio sam sa određenim ljudima. Koga boli uvo za mene i za tebe? – govorio je Dragojević.
  • Tražio je tri hiljade eura da momak ne bi pokrenuo tužbu za njega – otkrila je Dalila.
  • Oni su se ljubili, a on je dolazio… Ovo je kao što se dešavalo sa Anđelom na podeli budžeta, jedna reč i druga reč… Kako će on nju da razvede, a ona ha-ha i hi-hi. Da je na “Premijeri” bilo pitanje za to, ja bih pričao o tome. Da mi je bilo pitanje za Čolaka da li se muvala pričao bih o tome ili o Mlađi koji je bio u trećoj sezoni – nastavio je Dejan.

BONUS VIDEO: DALILA I DEJAN NISU RAZVEDENI! PRODUKCIJA JE ZATURILA PAPIRE: Skandalozna ISTINA Biljane Dragojević