NOVA PROVOKACIJA ZA KARLEUŠU! Jelenu je Topalkova slika RAZBESNELA, a sad je UPUTIO OVE REČI!

 NOVA PROVOKACIJA ZA KARLEUŠU! Jelenu je Topalkova slika RAZBESNELA, a sad je UPUTIO OVE REČI!

Foto:Instagram printscreen/topalko.top/Srbija Danas

Jelena Karleuša je pre nekoliko dana izazvala potpuni haos na mrežama, kada je otvoreno ispsovala kolegu Milana Topalovića Topalka. 

Povod za Jeleninu burnu reakciju bila je Topalkova slika iz lova, čemu se diva otvoreno protivi već duži vremenski period. 

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas


Topalović nije komentarisao direktno Jelenine reči, ali je objasnio da njega lov zapravo opušta i da u tome neizmerno uživa. 

– Šuma i priroda su moje prirodno stanište po rođenju. Zato se i najbolje osećam kada provodim vreme sa prijateljima u takvom ambijentu. Volim da idem peške kroz šumu, noću posebno. To me vraća mojoj divljini – rekao je Topalko i dodao:

– Lov, šuma, sve to održava moju kondiciju i čisti pluća. I ne samo to, već tako i izbacujem nagomilanu negativnu energiju od posla i naravno punim pozitivnu energiju za dalji posao, obaveze i sam život. Priključiću i zeta u to.

Da li će se Karleuša oglasiti ponovo sada kada je Topalko dao “obrazloženje”, ostaje da vidimo, a podsećanja radi, prethodni put mu je poručila: 

– I meni je ta puška potrebna, da te ZAUVEK DETOKSIRAM psihopato! Ti ćeš indijanac da ubijaš po šumi?? J*bem ti mater bolesnu! – napisala je JK.