NOLE MU UKAZAO VELIKU ČAST, A ON MU OVAKO UZVRATIO: “Đoković nije ni među sedam najboljih tenisera današnjice”

 NOLE MU UKAZAO VELIKU ČAST, A ON MU OVAKO UZVRATIO: “Đoković nije ni među sedam najboljih tenisera današnjice”

Foto: Profimedia

Iako mu je najbolji teniser sveta, Novak Đoković, ukazao veliku čast i pozvao ga da zajedno treniraju, mladi danski teniser Holger Rune nije naročito umeo da ceni taj gest našeg asa. Štaviše, drznuo se da u Beogradu kaže nešto što može izazvati mnogo kontroverzi.

Ovaj osamnaestogodišnjak važi za jednog od najvećih talenata sveta, a u prvom kolu Serbia opena pobedio je Kristijana Garina (6:3, 6:1).

Imao je reči hvale za Novakovu igru, ali mu je jedna stvar smetala.

– Za mene je Đoković kompletan sportista i bilo je vrlo inspirativno samo deliti teren sa njim. Ne samo na treningu, nego i na meču – napisao je Rune i u odvojenom tvitu odgovorio da mu se ne sviđa što Đoković razbija rekete.

Novak Đoković

To čak ne bi ni bilo sporno, koliko izjava da Srbin trenutno nije ni među sedam najboljih na svetu.

– Cicipas, Nadal, Alkaraz, Fric, Rubljov, Ože-Alisajim i ja… I mnogi drugi – napisao je Holger Rune na konkretno pitanje da nabroji koji su to najbolji teniseri danšnjice.

Podsetimo Danca da Novak zbog mnogih zabrana nije imao priliku ni da nastupa na većini turnira ove godine, a istini za volju i tamo gde je nastupio nije se naročito proslavio. Ali, jedna stvar ostaje jasna, uprkos lošoj, i selektivno propustljivoj 2022. godini, posle četiri njena meseca, Novak nije među sedam najboljih, Novak je najbolji…i dalje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *