Noć koja je NAPRAVILA PRESEDAN – više ništa neće biti isto, voditelji podeljeni U DVA TABORA (VIDEO)

 Noć koja je NAPRAVILA PRESEDAN – više ništa neće biti isto, voditelji podeljeni U DVA TABORA (VIDEO)

Ovih dana desile su se velike promene na Pink televiziji. Dušica Jakovljević je nakon više od deset godina rada za ovu medijsku kuću, dala otkaz, a došlo je i do povratka Milana Miloševića. Oni su noćas gostovali na različitim mestima u radijusu naše prestonice i podelili potpuno različita iskustva.

Milan Milošević će od ponedeljka, 13. novembra, ponovo voditi “Pretres nedelje”, koji je kako je istakao još 2018. godine i pokrenuo s čelnicima “Pinka”. On sam ovo je istakao u “Amidži šouu” pa dodao da jedva čeka da se vrati na svoje radno mesto.

– Šta više ima da lažem, krijem, kad će ljudi videti? Ovako. Od ponedeljka, 13. novembra, počinje “Pretres nedelje” sa Milanom Miloševićem. Ponovo sam u “Eliti” i vraćam se na svoje radno mesto. Tako da, molim vas jedan aplauz za mene. Očekivano – kazao je on, pa nastavio:

– Radiću sve što sam i do sada. Ko zna zašto je to dobro. Odmorio sam deset meseci… Sa Ivanom Šopić (najviše volim da radim), zato što se dobro poklapamo – bacio je sve karte na sto Milan, a ne sumnjamo da se Darko Tanasijević raduje pojačanju! (uskoro opširnije…)

Dušica Jakovljević je iste večeri prisustvovala jednom prestoničkom događaju, što je bilo njeno prvo javno pojavljivanje nakon prekida ugovora. Ona je tom prilikom, pred kamerama okupljenih medija, otkrila da više ništa nije isto.

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Nijedna odluka se ne donosi preko noći, pogotovo tako važne odluke. Došao je momenat da se raziđemo. Desilo se da umesto da slavimo deset godina braka, mi smo se razveli. Ja sam poželela da odem. Kao u vezama, ne raziđete se odmah kada vam prvi put padne na pamet, nego kada se sve skupi i sklopi – istakla je Dušica i otkrila u kakvim je odnosima ostala sa Milicom i Željkom Mitrovićem nakon odlaska u suprotni tabor.

– Što se mene tiče u sjajnim smo odnosima. Zahvalila sam se za 10 lepih godina i saopštila da je vreme da odem. Niko se ne razilazi kada je sve sjajno. Znam da sam sebe dala 800%, celu sebe za sve ove godine – rekla je voditeljka, očigledno rešena da se odeli od ružičaste televizije, sa kojom je dugo sarađivala.

Ova noć je sasvim izvesno presedan, jer smo od dve omiljene voditeljske figure imali prilike da čujemo različite priče. Ono što je sigurno, jeste da će svima trebati vremena da se naviknu na emisije bez Dušicinog lika i ekstravagantnih haljina koje su postale njen zaštitni znak. Ni na ovom pojavljivalju, nije imala ništa manje zanimljivu haljinu. Sijaset ružičastih perlica blistalo je kraj okupljenih objektiva, a korset haljina mamila je poglede.

Šta je Milan Milošević u emisiji “Sa Ivanom” otkrio o povratku na Pink televiziju, tužbi protiv bivše zadrugarke, sukobu sa Jovanom Jeremić, kao i kakvo je njegovo pravo mišljenje o voditeljima “Elite” saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.