“NJIHOVA ZAJEDNICA JE PROPAST” Zolina podrška ošurila po Miljani – Radi TO zbog sina, Marija je svesna svega!

 “NJIHOVA ZAJEDNICA JE PROPAST” Zolina podrška ošurila po Miljani – Radi TO zbog sina, Marija je svesna svega!

Danas se odigrao sudbonosni ručak na Rajskom ostrvu, koji su pripremili rijaliti učesnici i emotivni partneri Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola.

Oni su na ručak pozvali Miljaninu majku, Mariju Kulić, te su imali veoma prijatan, porodičan razgovor koji je protekao u mirnom tonu.

Svi se pitaju da li je Marija sada prihvatila Zolu za zeta, a domaći portal je stupio u kontakt sa Čolićevim drugom Ivicom, koji je iznenadio komentarima.

Ivica je istakao da podržava Mariju, koja nije za Zolinu i Miljaninu vezu, te da su njih dvoje kao par pogubni jedno za drugo.

– Danas data podrška Marije Kulić Zoli i Miljani je neiskrena. Jasno je svima kao dan da podršku ima samo Bebica. Čak i Ivan Marinkoivić misli da joj je ova podrška čista formalnost. Moje mišljenje je čak da Marija Kulić sa nekim poželjnim zetom želi obezbediti malom Željku bolju budućnost, a misli da uz Zolu to neće biti tako, i ja ću tu Mariju podržati. Zola i Miljana imaju poroke, tu nema ko koga da povuče za ruku da ne idu u ponor, poznavajući Zolu i Miljanu oni se uzmu ruku pod ruku i oboje odoše prema porocima koji ih mnogo koštaju – istakao je, pa dodao:

– Svega toga je Marija svesna, to Mariji dušu nagriza, a sve smo videli poznavajući Ivana Marinkovića da dođu zajedno da žive, da će podići kuću na sprat da Ivan i Jelena žive zajedno. Sve to radi zbog Željka. Naravno i u pravu je, ko može bolje paziti dete nego otac, ako nema ko drugi. Iz tog razloga mislim da joj je Ivan i kao zet najpoželjniji. Pa onda Bebica, jer je uz Miljanu bio u najtežim danima. A i sada je Bebica u mislima više uz Miljanu, nego Zola fizički i psihički. Šta drugo reći, moju podršku Miljana i Zola nemaju, jer mislim isto što i Marija, da je njihova zajednica propast. To što je danas bila podrška Zoli i Miljani, to je radila teška srca, samo da Miljani olakša dušu – rekao je.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *