NJIH TROJICA SU ZAVRŠILI: Petrić prelomio – “Što se mene tiče ne moraju više da dolaze”

 NJIH TROJICA SU ZAVRŠILI: Petrić prelomio – “Što se mene tiče ne moraju više da dolaze”

Foto: MNPress

Trener Partizana Gordan Petrić održao je konferenciju za medije pred meč protiv Spartaka iz Subotice, koju crno-beli igraju u Humskoj u četvrtak od 16.30.

Strateg se najpre izvinio gostima. 

– Pre nego što počnem da pričam o ekipi, da se izvinim Spartaku, jer su tražili da se utakmica igra danas, ali u ritmu u kojem smo mi zadnjih par nedelja nismo mogli da im izađemo u susret nažalost, da ne bude samo kada mi veći klubovi tražimo da se izlazi u susret. Oni su tražili, jer imaju važnu utakmicu u nedelju, ali u ovoj situaciji nismo mogli da im izađemo u susret, tako da naše izvinjenje – počeo je Petrić, a zatim nastavio o rivalu.

– Ekipa koja se još traži, menjala je trenera, malo su uspavani, sutrašnja utakmica za nas znači mnogo, to što pričamo da smo umorni, jer je na nekim utakmicama pad forme, da se nadovežem na priču Anćelotija posle poraza u prvenstvu, da su igrači umorni i emotivno istrošeni, kada vidimo da izveštaj i kilometražu naših igrača, vidim da mi trčimo te distance i ranije, ali vidim po duelima da smo tromi, da nije to to.

Petrić je otkrio ko je “završio” ovu polusezonu. 

– Traore i Sveta su odmarali, Belić je završio, Filipović je završio, Andrade je završio, oni su na odmoru od juče, danas će biti da se slikaju, što se mene tiče ne moraju više da dolaze na trening. Opet vraćam se na priču Anćelotija, nisu nam brze noge, potkolenica je sporija kada date loptu, skokovi su sporiji.

Pročitaj još