“NJIH ČETVORICA NAPRAVILI SU OBRUČ OKO MENE, POČELI SU DA NASRĆU” Čačanka za dlaku izbegla najcrnji scenario – ovo je njena priča

 “NJIH ČETVORICA NAPRAVILI SU OBRUČ OKO MENE, POČELI SU DA NASRĆU” Čačanka za dlaku izbegla najcrnji scenario – ovo je njena priča

Foto: Profimedia

Da život za tili čas može da se pretvori u pravu noćnu moru potvrđuje i priča jedne Čačanke kojoj će noćni izlazak sa prijateljima i kolegama zauvek ostati u najgorem sećanju. Bila je žrtva droge za silovanje, a samo zahvaljući pribranosti svoje drugarice pošteđena je najcrnjeg scenarija. Čačanka M.N. se prisetila dramatične noći, a sećanja su ponovo izmamila suze na lice.

– Bili smo na jednom veselju gde smo, kada se proslava završila, odlučili da nastavimo provod u jednom kafiću. Posle nekog vremena društvo se razišlo, a ja sam ostala sama sa drugaricom. Moje piće je stajalo na šanku dok smo nas dve igrale. Kad je drugarica otišla do toaleta iskoritila sam priliku i uzela piće u jednom trenutku i popila, a onda sam osetila kao da gubim tlo pod nogama. Počelo je da mi se vrti u glavi i da me hvata nesvestica. U magli sam primetila da nekoliko mladića, njih četvorica, pravi obruč oko mene i postaju navalentni i počeli su fizičku da nasrću – kaže ova Čačanka.

Njena slamka spasa bila je prijateljica koja je odmah primetila da se nešto čudno dešava, jer te mladiće nisu poznavale. Iako sitne građe uspela je da im se odupre i izvuče M.N. i izvede je napolje. Ono što je poražavajuće jeste da niko drugi iz tog lokala nije prišao devojci da je zaštiti, već su svi “gledali svoja posla”.

– Ona, koja je bila sitne građe pokazala neverovatnu snagu i hrabrost da je sa njima ušla u sukob samo da me izvadi iz pakla u kom sam se zadesila. Međutim agoniji tu nije bio kraj. Kako me je drugarica izvela napolje, tako sam počela da padam u nesvest, sela na ivičnjak i rekla “ja dalje ne mogu”. Ona je smogla snage da me dovede do kuće, otključala vrata i smesti u krevet. Tih dana ja nisam znala za sebe, kao da sam imala amneziju svega što mi se dešavalo u prethodnom periodu – istakla je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *