Njen OTAC je PRODAVAO TOALET PAPIR na TEZGI, a sad Rada Manojlović uložila 10.000 EVRA u PORODIČNI BIZNIS

 Njen OTAC je PRODAVAO TOALET PAPIR na TEZGI, a sad Rada Manojlović uložila 10.000 EVRA u PORODIČNI BIZNIS

Pevačica Rada Manojlović odlučila je da pametno uloži novac stečen od pevanja, pa je pazarila plac u svom rodnom Četerežu da bi sa ocem pokrenula biznis sa pčelama.

Atraktivna brineta navodnio je iskeširala 10 hiljada evra kako bi kupila 15 košnica i pokrenula porodični biznis, piše “Informer”.

Rada Manojlović se posvećuje novom projektu, ali neće prestati da peva, prenose mediji.

– Rada je uvek bila ponosna na poreklo i ukućane, pa joj je bilo drago i kad je skoro njen otac Rade završio u medijima zbog toga što na tezgi prodaje filtere za cigarete i toalet-papir. Ona je pričala da svaki posao treba da se ceni, da nije bitno šta čovek radi ako svoj posao obavlja časno. Još dok je trajao haos sa koronavirusom Rada je pričala s komšijom koji se dugo bavi pčelarstvom. Predložio joj je da s ocem pokrene taj biznis jer je isplativ i da je tu za nju dok ne stane na noge. Objasnio joj je kako sve funkcioniše i kako se posao isplati ako se radi kako treba, pa je Rada oberučke prihvatila da uloži u kupovinu košnica – rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

Foto:SrbijaDanas

– Za košnicu koja daje pun prinos izdvaja se u proseku oko 480 evra, a Rada planira da kupi dvadesetak. Za posao koji u početku planira da pokreće sve će da je košta oko 20.000 evra, ali uz dodatna sređivanja placa koji pazari izaći će i na više novca. Radi je ideja da njen otac bude glavni u vođenju biznisa, ali će svaki slobodan trenutak da koristi da mu pomaže s obzirom na to da mnogo radi i da joj je pevanje primarni posao – naveo je dobro upućen izvor.