“NJEN ĆUREĆI MOZAK NE PODRŽAVA…” Zadrugarka urnisala Anu Ćurčić – otkrila Bulićevu tajnu o kupovini stanova

 “NJEN ĆUREĆI MOZAK NE PODRŽAVA…” Zadrugarka urnisala Anu Ćurčić – otkrila Bulićevu tajnu o kupovini stanova

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Sukob između Ane Ćurčić Žane Đorđević traje već neko vreme. Ana je na svom Instagramu jednom objavom potkačila Žanu, a ona joj je sad odgovorila na prozivke. 

Ćurčićeva je podelila na ovoj društvenoj mreži objavu jedne fan stranice, koja je iznela niz optužbi na Žanin račun.

– Žanino pravo ime je Radmila, čisto da se zna! Gospođa “Žana” je očito zaboravila ko je bila i šta je sve radila, dok je radila kao konobarica i htela da bude klaberka. Uzor joj je bila Jelena Krunić! Bolje neka priča kako se udala “velika dama” koja nosem para nebo i priča o Ani, koja je za nju u svakom pogledu Sveta Paraskeva i lepotica, pre svega! A tek je smešno da ona priča ko je Aca Bulić, a od svog Bobanca alijas šofera, za kog do “Zadruge” van kraja u kom drži kafić nisu znali ko je – pisalo je u objavi, a sada je usledio Žanin odgovor.

Ana Ćurčić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ah, pa meni je čak i zanimljivo kada Ana Ćurka umesto Ćurčić komentariše moje tako lepo ime Žana. Osoba poput nje koja ne zna šta je juče jela, a kamoli izgovorila, neko ko ne može da sinhronizuje misao i govor, verovatno svarno misli da je moje pravo ime Radmila. No, ne zamerimo Ani Ćurki umesto Ćurčić, koja je proteklih sedam godina bila na nekim čudnim opijatima, tj. koncetratima za pernate životinje, pa joj je mozak u konstantnom bagu. Najbučnije ptice u domaćinstvu su kokoške i ćurke, tako da Ana Ćurka umesto Ćurčic pušta krik koji je tesko pobrkati sa glasovima ostalih ptica – u svom stilu započela je Žana, a potom nastavila:

– S obzirom da nije obaveštena najbolje o mom privatnom životu i da ne zna da sam ja dugi niz godina iskusni uzgajivač takvih pernatih životinja kao što je Ana Ćurka, odlično znam kako treba utišati i izdresirati ćurke. S obziram na obzir da je moj obzir najobzirniji obzir kod pernatih životinja i da se svojom voljom hranila godima nekim čudnim koncetratima za ćurke, njen ćureći mozak ne podržava informacije o meni i mom najdivnijem bivšem mužu koje su tačne i istinite. Osoba poput Ane Ćurke, koja sama vodi svoje umišljene fan stranice i izbacuje svoje tekstove kao tuđe, koja je, sada sam sigurna, moj najveci fan, kao i fan mog bivšeg najdivnijeg, najlepšeg i najboljeg bivšeg muža na svetu, je šerovala na svom Instagram profilu jedne tako presmešne neistinite gluposti o meni i Bobancu da nas je čak i nasmejala. Ana Ćurko, slobodno me pozovi i ispričaću ti prezanimljive detalje iz našeg prezanimljivog života. Osloni se na mene slobodno, ja sa ćurkama umem, imam dugogodišnje iskustvo uzgajivača ptica, a ćurke su mi uža specijalnost – poručila je ona i zaključila:

Žana Đorđević
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Što se tice njenog gospodina Ace, tj, sada Mace Bulića na koga se doticčna Ana Ćurka poziva kao na svog zaštitnika dajući sebi za pravo da komentariše tuđe bivše muževe, bolje neka vodi računa o svome Aci. Ups, ovaj Maci, što je kupovao stanove ženama po Šapcu da ćute i ne pričaju stvari koje zna ceo grad. Dok su neki automobili nestajali nekim ženama, drugima su se kupovali stanovi kako bi se ćutalo, a Ani ćurki fejk roleks. Ko je gospodin dotični Aca, tj. Maca Tiktoker na koga se opozivaš i glumiš silu, da je tako i da ima istine u svemu tome već bi se tebi obratio i naučio te osnovnoj kulturi – da se gospoda ne spominju i njihovo ime ne skrnavi u službi tvog ćurećeg mozga. Uz dužno poštovanje, kontaktirajte me za dresuru kada god poželite, gospođo Ćurko, ups, mislim – Ćurčic. I predlažem ti da svoga Acu, ups, mislim Macu uvedeš u naredni rijaliti da uđe sa tobom i predstaviš ga kao elitnog TikTokera Macu. P.S. Ne ljutim se što je dotična Ćurka pomešala ulje i vodu, da ne kažem, taman posla, “terapiju i drogu”, ovo je sve, sigurna sam, ishod višegodišnje loše i pogrešne terapije, tačnije progresivnih koncentrata za ptice – rekla je Žana za “Pink.rs”.

Ekskluzivnu ispovest Miljane Kulić o tužbi protiv Nenada Macanovića Bebice, sukobu sa Ivanom Marinkovićem i starateljstvu nad malim Željkom, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.