Njegova SMRT ga kao grom pogodila: Grca u suzama, drug ga pretukao pa izvršio samoubistvo – SVE O KOBNOJ NOĆI

 Njegova SMRT ga kao grom pogodila: Grca u suzama, drug ga pretukao pa izvršio samoubistvo – SVE O KOBNOJ NOĆI

Naša voditeljka Ivana Stojanović je u emisiji “Sa Ivanom” u video produkciji portala Srbija Danas ugostila Stefana Mihića.

Bivšeg rijaliti učesnika sada mnogi osuđuju i upiru prstom u njega, a da zapravo ne znamo kakva je pozadina pomenute priče.

Stefan Mihić
FOTO: Youtube printscreen/Srbija Danas

Svi mediji preneli su krajem prethodnog meseca vest da je Robert Stefanović, bivši momak Tare Simov (ako je sudeći prema komentarima), ali i prijatelj mnogih rijaliti zvezda, sebi oduzeo život, te je domaća javnost još uzburkana i tužna zbog ovako žalosne scene, budući da je reč o jednom mladom i prerano ugašenom životu. Kako se većina Robertovih prijatelja oprašta od njega, to je učinila i Tara Simov putem svog Instagram profila, koja je slomljena od bola imala i dodatnu poruku za Stefana Mihića, nekadašnjeg rijaliti učesnika, koji je kako su pojedini mediji preneli bio jedan od onih koji je Stefanovića psihički maltretirao, te su se na kraju i potukli.

Robert i Stefan delili su emocije prema istoj devojci, a situacija se izgleda nikada nije izgladila. Stefana su pre kobne Robertove odluke prijatelji namamili u stan, a potom ga i krvnički pretukli. Stefan je našoj Ivani kroz suze ispričao kako se sve desilo.

Stefan Mihić
FOTO: Youtube printscreen/Srbija Danas

– Mračan je period iza mene. To ime će meni ostati zauvek u srcu kao ožiljak. Iako me je hteo ubiti, ja nisam hteo da on nastrada. Imao je psihičkih problema, izgubio je majku, kao i ja. Očigledno je bio psihički slab, ja ga nisam video 4 godine. Mi smo bili prijatelji u ranom detinjstvu.Možeš li da mu oprostiš?

– Kako da oprostim nekome ko se ubio? Ja nisam taj koji će da sudi, ja ne mogu da zaboravim. Ja ne znam razlog zašto je to uradio, a uradio je to dok sam ja bio u bolnici na operacionom stolu. Mogao me je potražiti na broj mog oca. Meni su pocepali odeću i polupali telefon. Za njegovu smrt sam saznao preko Instagram profila jednog zajedničkog prijatelja.

Stefan Mihić
FOTO: Youtube printscreen/Srbija Danas

Detalje Ivaninog razgovora sa Stefanom u prilogu ispod.

Ukoliko ste ikada imali bilo kakve depresivne misli i pomišljali na ono najgore, da podignete ruku na sebe i oduzmete dragoceni život, možete potražiti pomoć stručnih lica, koja će vam anonimno pružiti neophodne savete i dati smernice na koji način da prebrodite krizu. Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva je projekat Ministarstva zdravlja Republike Srbije i Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Pozovite 0800/309-309 uz odabir opcije 1.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.