“NIZAMA MOŽE BITI VAŠA ĆERKA, SESTRA” Samo je policija znala gde se krije od Nermina, a ovo je KLJUČAN dokaz o krtici

 “NIZAMA MOŽE BITI VAŠA ĆERKA, SESTRA” Samo je policija znala gde se krije od Nermina, a ovo je KLJUČAN dokaz o krtici

Foto: Facebook

Mobilni telefon monstruma iz Gradačca Nermina Sulejmanovića (35), koji je pre nedelju dana brutalno pretukao suprugu Nizamu Hećimović (38), a potom joj u uživo prenosu na društvenim mrežama pucao u glavu, dok je njihova beba bila na svega nekoliko metara, biće poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo s kim je bio u kontaktu, kao i kakav je bio njegov odnos sa suspendovanom policajkom. Podsetimo, osim supruge, pomahnitali ubica tokom krvavog pohoda usmrtio je još dvojicu muškaraca i ranio tri osobe.

Mozaik zločina

Veštačenje telefona moglo bi da pokaže i da li je i s kojim sudijama i policajcima razgovarao, ko mu je bila ljubavnica, ali najvažnije za istragu jeste da li mu je i ko pomagao i otkrio tajnu lokaciju na kojoj se supruga skrivala s detetom od njega.

– Sulejmanović je bio vrlo aktivan na društvenim mrežama, sa svog telefona je čak korisnicima društvenih mreža prikazao jezivo ubistvo supruge, a potom im se obratio uživo i najavio nove zločine, ali i samoubistvo, koje je počinio kad ga je policija opkolila. Nema sumnje da bi otvaranje sadržaja njegovog telefona moglo da pomogne da se sklopi mozaik zločina, pre svega važno je da se otkrije da li je imao krtice u policiji i pravosuđu, ali i da li je neko znao šta planira da uradi, a samim tim da li je zločin mogao da bude sprečen – navode sagovornici.

Podsetimo, pomahnitali ubica nesrećnu ženu pronašao je u kući njene tetke, gde je potražila utočište posle batina koje je nekoliko dana pre stravičnog zločina prijavila policiji.

– U izjavi koju je dala policiji navela je da ju je suprug pretukao jer nije bio zadovoljan ručkom, navela je da se plaši i zatražila zaštitu – preneli su mediji iz Bosne i Hercegovine.

Nizama Hećimović
Foto: Društvene mreže

Sudija Lejla Numanović, koja je odbila zahtev policije u Gradačcu da Nerminu Sulejmanovicu zabrani prilaz Nizami Hećimović, a koju je on potom brutalno likvidirao, podnela je prijavu Federalnoj upravi policije protiv MUP Tuzlanskog kantona i službenika policijske stanice u Gradačcu, piše portal Dnevni avaz. Navodi se da je ona i pored izjave nastradale Hećimovićeve, službene beleške pripadnika policije, odbila zahtev da se nasilniku zabrani prilazak nevenčanoj supruzi, koju je pretukao zbog neukusne hrane, a kao obrazloženje sudija je navela nedostatak dokaza.

Dnevni avaz navodi da je, nakon što je rešenje objavljeno u javnosti, Lejla otvorila bolovanje, navodeći da se protiv nje vodi hajka. U međuvremenu, kancelarija disciplinskog tužioca protiv nje je formirala predmet, kako bi se ispitalo njeno postupanje. Dnevni avaz ocenjuje kao sramno obrazloženje predsednice Suda u Gradačcu da nisu imali sve dokaze, a zanemarili su osnovanu sumnju. Inače, predsednica ovog suda je izjavila da je poznavala Sulejmanovića i da je znala ko je on!

– Ja sam uznemirena. Ja sam sudila tom čoveku. Ja njega znam. Određivala sam mu pritvor. To što je uradio, on je mogao u sudnici da ubije sve ljude. On je takav čovek – rekla je novinarima i objasnila da dokaze za sud prikupljaju policija i tužilaštvo.

ADVOKATICA ELMEDINA BOJIČIĆ

Predsednica suda priča gluposti

Advokatica Elmedina Bojičić iz BiH izjavila je da predsednica suda u Gradačcu Spomenka K. “priča gluposti”.

– Tako je! Gluposti! Mera zabrane se izriče zbog osnova sumnje! Nisu bili potrebni nikakvi dokazi! Sudija se bojala da donese meru. Bojala se i policija da ga privede, jer on je glavni baja u selu. Ovo je jedina istina. Nizama mogu biti ja, može biti vaša ćerka, vaša sestra – izjavila je Bojičićeva, prenosi portal Dnevni avaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *