NISU VIŠE POŽELJNI KOD MOKE SLAVNIĆA?! Anđela i Zvezdan Slavnić BEŽE IZ SRBIJE, isplivali svi detalji!

 NISU VIŠE POŽELJNI KOD MOKE SLAVNIĆA?! Anđela i Zvezdan Slavnić BEŽE IZ SRBIJE, isplivali svi detalji!

Nakon diskvalifikacije iz “Zadruge”, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su završili u stanu Moke Slavnića na Novom Beogradu.

Ali, kako mediji prenose, njih dvoje uskoro odlaze iz Srbije, da bi se sklonili od haosa koji im sledi. 

Zoran Moka Slavnić

Oni su prvu noć proveli u Mokinom stanu, a kako prenosi portal “Republika”, za samo nekoliko dana pakuju kofere i odlaze iz Srbije, samo da malo dođu sebi.

Kako se šuška, oni će započeti zajednički život u Švedskoj, tačnije u Geteburgu, a navodi se i da Slavnić ima već u planu čime će se baviti. 

Zvezdan Slavnić
Foto: Instagram printscreen/Zadruga official

– Anđela i Zvezdan imaju poziv da odu kod njegove tetke u Švedsku, ona se nekoliko puta i oglašavala na društvenim mrežama još dok nisu diskvalifikovani iz “Zadruge”. Ona će da im pokloni sve šta treba, smeštaj, hranu, novac, samo da odu iz Srbije i pobegnu od svega. Spremna je da Zvezdanu prepiše stan, jer ga mnogo voli, ali i njegovu ljubavnicu, odnosno devojku. Oni bi trebali za nekoliko dana, kada se malo sve smiri, da napuste Srbiju i odu. Da li će tamo započeti zajednički život ili šta, ko zna, ali kapiram da će se vraćati zbog obaveza kada bude došlo vreme za to. Zvezdan već ima u planu i da radi, osmislio je sve dok je imao vremena, tako da će za prvo vreme biti obezbeđeni, a posle će se sami snalaziti – rekao je izvor za pomenuti medij.

Par se, po ovim pitanjima, još nije izjasnio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.