NIŠTA NIJE DOBRO: “Dešavaju mi se neke ozbiljne stvari!” Aleks Nikolić izdala saopštenje za javnost i zabrinula sve

 NIŠTA NIJE DOBRO: “Dešavaju mi se neke ozbiljne stvari!” Aleks Nikolić izdala saopštenje za javnost i zabrinula sve

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Sa pratiocima sve podelila…

Bivša rijaliti učesnica, ali i pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić, već danima je u žiži interesovanja domaćih medija i korisnika socijalnih mreža otkako je prekinula višemesečnu vezu sa verenikom Filipom Carem. Pratioce redovno izveštava o svim novostima iz svog života, a ništa drugačije, bilo je i ovog puta.

Poznato je da Aleks često drži lajv prenose preko socijalne mreže TikTok i na taj način se druži sa svojim pratiocima, ali i zarađuje. No, u poslednje vreme je bila prilično neaktivna, te je objasnila zbog čega je to tako.

Aleksandra Nikolić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ljudi moji, kako da vam kažem… Dešavaju mi se neke ozbiljne stvari. Možda nisam baš uvek da se snimam za TikTok, jer završavam neke druge stvari… Tako da znate, nekada mi prosto nije do TikToka, ali potrudiću se da budem aktivnija – rekla je Aleks Nikolić svojoj publici koja je uvek, bez obzira na sve prepreke koje se pred ovu mladu i lepu devojku stavljaju, podržava u svemu.

Odmah se nametnulo pitanje, šta se to ozbiljno događa Aleksandri. Da li je vezano za porodicu, da li za ljubavni život, da li za poslovni aspekt? To za sada nije poznato, ali verujemo da će, budući da je oduvek bila snalažljiva, pronaći način da se izvuče iz nedaća.

Bilo kako bilo, publika će uvek biti uz pobednicu “Zadruge 6” i stajati uz nju, ma šta god da se dogodi. A na koji način je Nikolićeva ovo saopštila publici, pogledajte i poslušajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.