“NISMO PRIJATELJICE!” Nataša Bekvalac o Ani Nikolić i njenom sukobu sa bivšim – To je TEŠKA GLUPOST

 “NISMO PRIJATELJICE!” Nataša Bekvalac o Ani Nikolić i njenom sukobu sa bivšim – To je TEŠKA GLUPOST

Popularna pevačica Nataša Bekvalac, sinoć je prisustvovala jednoj humanitarnoj večeri organizovanoj sa ciljem pružanja podrške deci oboleloj od HIV-a.

Tom prilikom je odgovorila na mnoga aktuelna pitanja, a dotakla se i teme sukoba između Stefana Đurića Raste i Ane Nikolić.

Već godinama se spekuliše da na relaciji Bekvalčeva-Nikolićeva sevaju varnice, a poslednjih dana je ovo rivalstvo ponovo pod lupom javnosti.

Nataša Bekvalac

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Anom Nikolić, rekla je da misli da je u lepim odnosima, međutim da nije reč o kontinuiranom prijateljstvu, budući da se dugo nisu videle, niti čule. Kao i da se ništa nije dogodilo, što bi poremetilo njihov lep odnos koji su imale ranije.

Nataša Bekvalac

Bekvalčeva se dotakla spekulacija da je ona razlog svađe bivšeg bračnog para Đurić.

– Čula sam da se moje ime spominje u toj priči, ali mogu reći da je to teška glupost i izmišljotina. Ne postoji ništa što bi zdrav razum mogao da poima u lošem kontekstu i mene dovede u vezu sa njihovim odnosom – istakla je Nataša.

Nataša Bekvalac

– Ja da komentarišem sukob čiji akter nisam? Jako je nezahvalno pričati o drugima. Nisam u njihovim cipelama i nisam nosila njihove terete ili tuge – završava vidno nervozna pevačica.

Kompletan intervju možete pogledati u klipu ispod.

Pročitaj još