NISI IGRAO ZA SRBIJU ZATO ĆUTI: Dušan Vlahović isprozivao Luku

 NISI IGRAO ZA SRBIJU ZATO ĆUTI: Dušan Vlahović isprozivao Luku

FOTO MN PRES/ Marko Metlaš

Mečeve reprezentacije Srbije na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo obeležio je Dušan Vlahović. Od četiri gola Orlova protiv Litvanije i Crne gore tri su njegovo delo. Više je puta zatresao mrežu za ova čeitiri dana nego u celoj 2023. godini u dresu Juventusa.

Posle utakmice u Podgorici novinari su pitali Vlahovića da prokomentariše izjavu čuvenog Luke Tonija, da Dušan bolje igra i lakše pogaša za Srbiju, jer u selekciji Dragana Stojkovića oseća manji pritisak nego kad igra za Juventus.

– E, nije igrao Luka za našu reprezentaciju, ha-ha… Ne zna šta je to… Cela država čeka, raduje se uspesima. Inače, nemam nikakav pritisak. Naišao je takav period, sve će doći na svoje – samouveren je Vlahović, zadovoljan što je Srbija mini ciklus završila sa maksimalnih šest bodova.

Pre i posle meča na stadionu Budućnosti razgovarao je Vlahović sa dvojicom crnogorskih asova dubokog traga na Apeninima, Mirkom Vučinićem i Stevanom Jovetićem. Ohrabrili su ga da kroz delikatan trenutak karijere, kad ga baš i neđe među crno-belima, prođe što bezbolnije.

– Pričao sam malo sa Vučinićem, velikim igračem, o situaciji u klubu i reprezentaciji, bio je i neki savet, prijali su mi razgovori i sa Mirkom i sa Jovetom – pojasnio je Vlahović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *