“NISAM PSOVAO SRPSKU DECU!” Bivši učesnik rijalitija nakon DISKVALIFIKACIJE SA PINKA, dobijao preteće poruke

 “NISAM PSOVAO SRPSKU DECU!” Bivši učesnik rijalitija nakon DISKVALIFIKACIJE SA PINKA, dobijao preteće poruke

Foto: Srbija Danas

Semir Džanković superfinalista takmičenja “Zvezde Granda”, malo ko zna, bio je učesnik “Farme”, prvobitnog rijaliti formata na televiziji Pink.

Semir je diskvalifikovan iz rijalitija, jer je optužen da je navodno psovao “srpsku decu” a sve zbog sukoba sa starletom Tamarom Đurić.

Semir je sada u jednoj  emisiji otkrio da je nakon diskvalifikacije dobijao razne preteće poruke, kao i da je prozvan za nacionalistu, ali da nikome nije psovao “srpsku decu”.

– Dozvolio sam da budem toliko izigran, toliko isprovociran, da sam ja jednoj ženi, majki, opsovao decu. To se i dan-danas jako stidim. Majko moja, ljudi nisu gledali koliko su čitali (medije), i tu kreću problemi – rekao je on i nastavio:

Foto:Youtube printscreen/Nova s

– Bio sam posle prozvan kao nacionalista, ovakav, onakav, primao preteće poruke, “kad te vidimo”, ma kakvi, na hiljade poruka. Čak sma doživeo i par neprijatnih situacija. Sa suprugom, porodicom – rekao je on.

@un_po2_ #tiktok #fyp #viral #semirdzankovic #srbija #bosna #srbijatiktok #balkan #balkantiktok #foryou #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #zatebebalkan #tik_tok #fypシ #tiktoknews #popularvideo #popularcreator #popularvideo #trending #trend ♬ Tu Tu Tu – Devito