“NISAM PREKRŠILA NIKAKAV ZAKON, A ONI SU ME IZBACILI KAO SMEĆE!” Obezbeđenje napravilo scenu u tržnom centru zbog neadekvatno odevene devojke: “30 STEPENI JE NAPOLJU, VRUĆE MI JE!”

 “NISAM PREKRŠILA NIKAKAV ZAKON, A ONI SU ME IZBACILI KAO SMEĆE!” Obezbeđenje napravilo scenu u tržnom centru zbog neadekvatno odevene devojke: “30 STEPENI JE NAPOLJU, VRUĆE MI JE!”

Foto: Printscreen

Jedna influenserka ispričala je da se osećala “poniženo” nakon što su je navodno izbacili iz šoping centra jer je nosila neprikladnu odeću. Tvrdi da se to desilo upravo zato što ima velike grudi.

Džejin Lima iz Brazila izjavila je da nije uradila ništa što bi opravdalo njeno izbacivanje iz šoping centra, gde je s prijateljicom snimala neke video snimke koje je podelila na svojim internet platformama.

Zvezda društvenih mreža, koja je u šoping centar stigla u kratkoj suknji i dekoltiranom topu, kaže da se odlučila za svoju odeću jer je temperatura tog dana bila iznad 30 stepeni. 

Slike koje se dele na internetu pokazuju kako obezbeđenje ispraća Džejin kroz trgovački centar, u scenama koje je opisala kao “apsurdne”.

Foto: Printscreen

Lima, koja je posetila šoping centar u Santa Katarini u Brazilu, objasnila je: 

– Otišla sam u šoping centar i bila sam ponižena. Živim na obali i bilo je 30 stepeni. Imali smo ideju da napravimo video, kao što rade mnogi influenseri. Video je snimljen na pokretnim stepenicama i možete videti da nije ništa previše. Snimljen je spreda… Znam da su moje grudi velike i da se ističu, ali volim ih. Uspela sam da snimim jedan video. Nisam snimila nikakve izloge niti bilo šta što krši zakon. Niti sam zaslužila da me ponižavaju pred svima…Tada je jako visok čovek došao do mene vičući. Hteo je da mi uzme mobilni a onda pozvao je još dvojicu kolega. Svi su me gledali i činilo se kao da sam opljačkala prodavnicu ili počinila nekakav zločin – rekla je ona.

Foto: Printscreen

Njena objava o navodnom incidentu od tada je postala viralna, skupivši više od hiljadu komentara, a mnogi korisnici su joj iskazali podršku. 

“Koga briga ako si lepa i zgodna, društvo to ne može podneti”, “Apsurdno, preduzmi odgovarajuće mere, nedopustivo je da ti se to dešava”, bili su neki od komentara podrške ispod njenog videa.