“NISAM KRŠ KAD SE SKINEM!” Rada presekla – Tužba za fana koji tvrdi da joj je platio za odnose!

 “NISAM KRŠ KAD SE SKINEM!” Rada presekla – Tužba za fana koji tvrdi da joj je platio za odnose!

Foto: Instagram/radamanojlovic

Pevačica Rada Manojlović juče se našla u nimalo prijatnoj situaciji, ali sa kojom se očigledno izborila veoma hrabro, brzo i lako.

Naime, bivši učesnik rijalitija i pevačicin fan Dario Šogorović, šokirao je domaću javnost kada je na Instagramu počeo da preti posedovanjem snimaka eksplicitnog sadržaja Rade i njega, a otišao je toliko nisko, da je Manojlovićevu vređao na najgori mogući način, te navodni snimak stavio na licitaciju!

Dario Šogorović, Rada Manojlović
Foto: Instagram prinscreen/sogorovicmusic


Kako je napisao, snimak je stavio na “licitaciju” na instagramu, a potom objasnio da će isti poslati onom ko ponudi najviše novca! Pored svih gnusnih stvari koje je izneo na račun Rade Manojlović, on je napisao i kako je pevačica sve vreme varala, sada već bivšeg dečka Harisa Berkovića, pa čak i sa njim, za šta takođe tvrdi da ima dokaze. 

Dario Šogorović, Rada Manojlović
objava Daria Šogorovića

Pevačica u početku nije reagovala, ali je onda počela da se oglašava po društvenim mrežama, i u svom stilu “pokopala” Šogorovića, da bi zatim otkrila da je podnela tužbu. 

“Sve sve, al’ da sam krš kad se skinem, e da ga j*bem, tu ga pretera. Tu se odao. Kakav pacijent majko mila, nisam skoro ovakav slučaj imala. Ima da popase disciplinsku što bi reko Šojic (na sudu naravno)”, napisala je Rada, ali se tu nije zaustavila.

“Tužba bajo moj, pa laj”, dodala je Rda.

Pročitaj još