“NISAM JE LEPO VASPITAO, SLAVA JE PROMENILA!” Otac Rade Manojlović otvorio dušu, OTKRIO kolika mu je PENZIJA!

 “NISAM JE LEPO VASPITAO, SLAVA JE PROMENILA!” Otac Rade Manojlović otvorio dušu, OTKRIO kolika mu je PENZIJA!

Foto: Srbija Danas

Rada Manojlović jedna je od najpopularnijih mladih pevačica.

Njen otac Rade, često govori u javnosti o svojoj ćerki, pa je i sada otkrio da li ju je slava promenila i šta mu ona zamera.

Rada Manojlović
Foto: Srbija Danas

– Slava je jeste malo promenila, ali valjda je to normalno. Rada mi često kaže da je nisam lepo vaspitao. Kaže da sam pogrešio što sam u nju usadio poštenje i da joj je to mnogo odmoglo na estradi, jer se poštenje danas ne ceni – tvrdi Rade.

S obzirom na to da Manojlovićeva dobro zarađuje, pomaže i svog oca koji je nastavio da živi u selu Četerež i koji i dalje privređuje, pa je otkrio i kolika mu je penzija.

– Ja 30 godina radim, pijačarim, 72 imam godine, i mogu još da radim. To je neka dopuna, ja imam penziju 18.000 – 19.000 hiljada, deca imaju, ali ja niti znam koliko imaju niti tražim od njih. Kad mi daju ja ne odbijem… – poručio je Radin tata.

Foto: Instagram printscreen/_marija_manojlovic_

On je i ranije rekao da voli da radi, kao i da ga obe ćerke pomažu, te da od 1998. godine prodaje na pijaci.

– Pa šta bih ja radio kod kuće?! Volim da budem ovde, pričam s ljudima, popijemo rakiju, jedan drugom podmećemo klipove, zezamo se i to meni dođe kao duševna hrana. Kada sam na imanju, moram da cepam drva, kuvam i spremam. A kada ne radim na pijaci, onda obrađujem njivu. Uvek moraš nešto da radiš kad si na selu. Pročitam često na internetu da ne bi trebalo da radim na pijaci jer moja ćerka ima para, ali meni to ne smeta, svestan sam da i to mora da se piše – kaže Rade.

Rada Manojlović
Foto: Srbija Danas