“NISAM HTELA DA MU RODIM DETE!” Rada Manojlović progovorila o raskidu, pa otkrila da pije lekove za smirenje

 “NISAM HTELA DA MU RODIM DETE!” Rada Manojlović progovorila o raskidu, pa otkrila da pije lekove za smirenje

Pevačica Rada Manojlović otkrila je razlog raskida svoje veze sa Harisom Berkovićem, kao i da zbog ljubavi mora da navodno pije lekove za za smirenje, jer noćima nema sna.

Ona je nedavno potvrdila da je raskinula svoju dugogodišnju vezu sa kolegom, Harisom Berkovićem. 

Rada tada nije želela da otkriva zbog čega je došlo do kraha ljubavi među njima, a sada je priznala da je jedan od razloga to što navodno nije želela da rodi dete Harisu, a što je on očekivao od nje.

 Ja sam pokušavala da objasnim Harisu i drugim da ja uopšte nemam taj osećaj za decu. Oni svi misle da je do njih, u smislu “sa mnom ne želiš dete”. Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može da reši verbalni problem sa ljudima ne mislim da je spremna za dete i vaspitavanje deteta. Ja koja bežim od svega, koja bežim od odgovornosti – govori Rada i dodaje zašto je počela da pije lekove za smirenje.

– Zbog sna. Nisam mogla da spavam zato što sam bila u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugog – rekla je Rada. 

Kako Rada nije želela da kaže u kog muškarca je bila zaljubljena, skrenula je temu na kupovinu nekretnina za šta je takođe redovno prozivaju.

– Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem tako mi je zanimljivije. Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam odmorila dušu – završila je pevačica za “Alo!”